Antena Căutare

Chef Sorin Bontea, provocat de Radu Vâlcan la o întrecere pe pista de karting

Unul gătește, altul pune cuplurile la încercare în Thailanda, dar amândoi au în comun pasiunea pentru karting. Sâmbăta aceasta, la Star News pe Antena 1, chef Sorin Bontea este provocat de Radu Vâlcan la o întrecere pe pista de karting.

Unul gătește, altul pune cuplurile la încercare în Thailanda, dar amândoi au în comun pasiunea pentru karting. Sâmbăta aceasta, la Star News pe Antena 1, chef Sorin Bontea este provocat de Radu Vâlcan la o întrecere pe pista de karting.

Ceea ce nu a știut însă Radu atunci când a lansat această provocare este faptul că chef-ul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” este foarte priceput în ale kartingului. Echipați corespunzător, cei doi au pășit pe pistă și, după un salut camaraderesc, au apăsat pedala. Care dintre ei va câștiga cursa, telespectatorii Antena 1 vor afla sâmbăta aceasta la Star News.

„Nu e prima oară când vin la karting”, mărturisește chef Bontea.

„Am avut chiar și o filmare cu emisiunea aici, la o recompensă pe care am dat-o uneia dintre echipele de la ”Hell’s Kitchen. Și recunosc că m-am descurcat foarte bine atunci. Și fiul meu, Iulian, este pasionat de astfel de curse și uneori, când avem timp, mergem împreună.”

La rândul lui, Radu Vâlcan, prezentatorul show-ului ”Temptation Island – Insula iubirii” care va începe în curând la Antena 1, admite că acest sport îi este pe plac și că i-ar plăcea să ajungă cât mai des la karting. Care sunt preferințele culinare ale lui Radu, dar și care sunt tentațiile pentru chef Sorin, telespectatorii Antena 1 vor descoperi sâmbătă de la 20.00.

Michael Pascale de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” va avea un băiețel... Chef Scărlătescu a descoperit remediul împotriva răcelii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x