Antena Căutare

Chipsurile japoneze, o gustare simplă și de efect, perfectă pentru zilele de toamnă!

În timp ce restul lumii consideră frunzele simple ornamente sau "mizerie" pe străzi pe perioada toamnei, acestea sunt delicatese culinare în Japonia

Galerie
| BuzzFeed

În timp ce restul lumii consideră frunzele simple ornamente sau "mizerie" pe străzi pe perioada toamnei, acestea sunt delicatese culinare în Japonia.

Populare în Osaka, zona de nord a Japoniei, gustarea crocantă, numită momiji, este realizată din frunze de arțar japonez în aluat tempura.

Unii locuitori le conservă cu sare timp de un an de zile, în butoaie, înainte de a le prăji, potrivit Kotaku. Acestea sunt ulterior prăjite într-un aluat dulce, realizat din zahăr și susan, preț de 20 de minute, până ce acestea devin crocante.

Momiji este un preparat realizat începând cu mulți ani în urmă. Frunzele nu au un gust anume, totul depinzând de aluat și de zona în care gustarea a fost preparată.

Articolul continuă după reclamă
Când a fost făcută PRIMA prăjitură DIN LUME? Răspunsul TE VA UIMI!... Mâncarea nu impresionează doar în farfurie! Cele mai spectaculoase ținute sunt realizate din legume!...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x