Antena Căutare

Două eliminări și un service greu, luni seara la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”!

Seara de luni a adus la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” nu una, ci două eliminări din concurs. Radu și Flori au pierdut tunicile de bucătari și șansa de a merge mai departe în cursa pentru cei 80.000 de euro și un loc de muncă într-un restaurant de top.

Seara de luni a adus la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” nu una, ci două eliminări din concurs. Radu și Flori au pierdut tunicile de bucătari și șansa de a merge mai departe în cursa pentru cei 80.000 de euro și un loc de muncă într-un restaurant de top.

Pretențiile juraților sunt de la o ediție la alta mai mari, iar greșelile în bucătărie nu își au locul. Cu 17 concurenți rămași în competiție, “Hell’s Kitchen” devine o întrecere tot mai aprigă, astfel că presiunea din bucătărie începe să-și spună cuvântul.

Tavi a izbucnit în lacrimi luni seară, apoi a fost certat de chef Florin, care are pretenții de la un bucătar cu experiența lui, Mihaela a fost mustrată că din cauza ei service-ul echipei roșii este în întârziere, în vreme ce Valentin este poftit să părăsească bucătăria pentru că nu dă dovadă de respect pentru ceea ce se întâmplă acolo. Și deși echipa fetelor se confruntă cu un eșec în restaurant, seara se încheie cu bine pentru că băieții au reușit să se organizeze în cele din urmă, au preluat și comezile fetelor și au câștigat proba cu primul service terminat în ”Hell’s Kitchen”.

Noul service în restaurant le-a pus fetelor la grea încercare spiritul de echipă. Cu multe comenzi primite, cu un meniu sofisticat, cu multă presiune și nervi, fetele au clacat luni seară și nu au reușit să se ridice la așteptările lui chef Dumitrescu. Băieții au avut un avantaj clar în fața lor, atât în timpul service-ului, cât și la proba de degustare și recunoaștere a ingredientelor, legați la ochi și cu urechile acoperite. Cu toate acestea, cei trei jurați au făcut în această ediție două eliminări, câte una din fiecare tabără: așa se face că Radu și Flori au părăsit “Hell’s Kitchen”.

Cu așa o diferență în bucătărie, decizia celor trei jurați a fost clară: fetele au primit pedeapsa de a curăța 35 de kilograme de arahide pentru a face unt, în vreme ce băieții au fost invitați la distracție cu tiroliana și relaxare la piscină, iar ca bonus au primit o întâlnire cu chef Scărlătescu și o porție generoasă de sfaturi culinare.

Chef Cătălin Scărlătescu și-a lansat site... Ovidiu Ionesi, un pasionat de gătit ne spune povestea unei bucătării vegetariene!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x