Antena Căutare

Echipa albastră dă startul probei! Băieții au mari bătăi de cap cu ghicirea proteinei din preparate

Băieții au onoarea de a da startul competiției, iar fetele sunt invitate să aștepte în living. Ele vor trebui să scoată un timp mai bun decât cel al băieților pentru a câștiga

Băieții au onoarea de a da startul competiției, iar fetele sunt invitate să aștepte în living. Ele vor trebui să scoată un timp mai bun decât cel al băieților pentru a câștiga.

Cătălin este primul. Acesta reușește să ghicească peștele undițar după câteva încercări, în timp ce Tavi a avut bătăi de cap cu carnea de căprior.

Ovidiu pare să nu aibă prea mult succes la ghicit. Acesta încearcă să ghicească conținutul preparatului său, dar după ce aduce la masă aproape toți peștii, acesta realizează că proteina vizată nu e peștele. Era de fapt iepure.

Sorin este următorul, dar și el întâmpină greutăți, neavând ochelarii la el. Până la urmă descoperă că avea în farfurie gâscă, iar Augustin a ghicit capra.

8 minute, 18 secunde și 50 de sutimi - timpul scos de băieți. Oare cum se vor descurca fetele?

Dimineața aduce în Hell's Kitchen o nouă provocare! Concurenților le sunt testate simțurile!... Încete și debusolate! Fetele s-au descălțat la această probă dar DEGEABA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x