Antena Căutare

Florin Dumitrescu, un om pentru care mâncarea înseamnă totul!

Juratul Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor mărturisește că pentru el mâncarea este viața sa, până la urmă aceasta îi este meseria. Chef Florin nu vorbește însă despre mâncare ca despre un obiect, ci ca despre ceva care poate lega oamenii, ca o stare de spirit

Juratul Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor mărturisește că pentru el mâncarea este viața sa, până la urmă aceasta îi este meseria. Chef Florin nu vorbește însă despre mâncare ca despre un obiect, ci ca despre ceva care poate lega oamenii, ca o stare de spirit.

Ce inseamna mâncarea pentru tine?

Totul. Viața mea se învârte în jurul mâncării, starea mea de spirit, zilele mele sunt bune sau rele în funcție de mâncare. Și mai cred că mâncarea e ceva ce ne leagă de trecut foarte mult, de rădăcinile noastre. În mod inconștient, atunci când alegi să mănânci ceva faci niște asocieri cu amintiri, oameni, locuri. În plus, mâncarea este un prilej de socializare, ce poate fi mai frumos decât să te strângi cu familia sau prietenii în jurul mesei? Mâncarea leagă oamenii, așa cum la fel de bine poate naște orgolii nebănuite.

Ce preconcepție despre mâncare ai schimba?

I-as ruga pe oameni să guste mâncarea înainte să îi pună sare, să fie deschiși la nou, pentru că de regulă românii nu prea sunt dispuși să încerce mâncăruri noi.

Pe Chef Florin Dumitrescu îl puteți urmări în postura de jurat Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor din 22 septembrie la Antena 1.

Iuliana Luciu și Chef Scărlătescu au o relație specială! Cei doi sunt "veri"!... Chef Scarlatescu şi-a luat stradă! Juratul se laudă cu noua achiziție! Începând cu 22 septembrie îl puteți urmări în pos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x