Antena Căutare

Încep înscrierile pentru un nou sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

La televizor pare simplu. Dar pentru a fi un bucătar bun într-un restaurant de top e nevoie de talent, pasiune, creativitate, calități de lider, lucru în echipă și rezistență la presiune.

La televizor pare simplu. Dar pentru a fi un bucătar bun într-un restaurant de top e nevoie de talent, pasiune, creativitate, calități de lider, lucru în echipă și rezistență la presiune.

Cine crede că poate rezista în spatele ușilor închise ale unui restaurant, cine crede că poate supraviețui muncii într-un restaurant à la carte și cine vrea să câștige marele premiu și să își schimbe astfel viața este așteptat să se înscrie la castingul pentru cel de-al doilea sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.

Înscrierile pentru un nou sezon al celui mai dur și picant reality show se pot face pe site-ul casting.a1.ro sau la numărul de telefon 021-20.30.342.

Concurs: Spune-ne care este concurentul tău preferat din emisiune şi poţi câştiga trei ustensile pentru grătar... Chef Florin Dumitrescu este sărutat cu foc de o concurentă la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x