Antena Căutare

Reuniune de urgență în bucătărie, unde chef Cătălin Scărlătescu nu are somn!

Nici nu au adormit bine, că alarma pornește pentru a treia oară în casă. Ajunși iar în bucătărie, concurenții sunt luați în primire de chef Cătălin Scărlătescu.

Nici nu bine au adormit, că alarma pornește pentru a treia oară în casă. Ajunși iar în bucătărie, concurenții sunt luați în primire de chef Cătălin Scărlătescu.

Cea de-a treia lecție de măiestrie are ca temă tot startere. Ingredient după ingredient, concurenții devin tot mai fascinați de usurința cu care un maestru bucătar prepară un starter savuros.

Cu răbdare, Cătălin Scărlătescu răspunde întrebărilor, iar concurenții par că au adevărate revelații despre cum se gătește repede și bine. Din nou se dă stingerea în bucătărie, dar concurenții nu se satură de gustat preparatele.

PANICĂ în casa Hell`s Kitchen! O nouă alarmă pune concurenții din nou pe fugă!... ALERTĂ MAXIMĂ! O nouă provocare pentru concurenți!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x