Antena Căutare

Service-ul trebuie să iasă impecabil, căci în restaurant vin numai VEDETE!

Seara începe în forță la „Hell’s Kitchen-Iadul bucătarilor”. Invitații service-ului din această seară anunță emoții mari pentru concurenți.

Seara începe în forță la „Hell’s Kitchen-Iadul bucătarilor”. Invitații service-ului din această seară anunță emoții mari pentru concurenți.

La restaurant sunt așteptați Pepe și soția sa, Cosmina Păsărin, Rocsana Marcu, Nicolai Tand, Miță de la Bere Gratis, dar și Diana Munteanu sau Don Baxter.

Startul se dă și bucătarii încep să gătească. Nici nu se începe bine treaba, că Rebeca și Flori deja au parte de un schimb acid de replici.

Chef Sorin Bontea încearcă din răsputeri să dea indicații prețioase, în speranța că service-ul va ieși cât mai bine.

Florin și Mălina iau comenzile, iar restul încearcă să facă preparatele cât mai repede, dar și cât mai bine. Timpul se scurge, iar chef Sorin începe să se enerveze.

De la jurizare direct la lecții de dans popular. Băieții fac cunoștință cu Nea Mărin iar fetele prepară gustări!... Vedetele invadează bucătăria! Uite cine a venit să-l PUPE pe Paul, chiar în timp ce gătea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x