Live acum
Prime Time 20:00Film: Parker

Echipa iComedy și-a luat papagal! Să-l primim cum trebuie pe Ruţă

Cel mai nou membru al echipei iComedy este un… papagal. Dar nu unul oarecare, ci unul vorbitor și foarte obraznic, pe care îl cheamă Ruță

Cel mai nou membru al echipei iComedy este un… papagal. Dar nu unul oarecare, ci unul vorbitor și foarte obraznic, pe care îl cheamă Ruță.

El spune prostiile, el va rosti lucrurile pe care noi nu le putem zice pe post. Când o să sară calul, o să-l oprim cu: Taci, mă, Ruță! O să-i facem și pagină de Facebook”, ne spune Mikey Hash.

Ruță stă alături de prezentatori pe tot parcursul show-ului și intervine vocal ori de câte ori simte nevoia. Prezența lui în platou a fost salutată de Mircea Badea, invitatul ediției din 22 noiembrie. “Nu înțeleg de ce zici că ai fost părăsit. Văd că papagalul e aici”, i-a spus el lui Mikey Hash, cu referire la fostul partener de prezentare al acestuia.

Papagalul Ruță va apărea pentru prima oară la televizor în ediția din 22 noiembrie a show-ului iComedy, de la ora 20.30, la Antena 1.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iComedy, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/icomedy/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/icomedy

Video