Căutare Live

Râzi cu lacrimi! Căzătură sănătoasă pentru Margherita! Chiar și una cu pământul, artista a avut puterea să zâmbească

Margherita de la Clejani și Cezar Ouatu au misiunea ca în această ediție “Ie, Românie” să descopere alături de Mircea Radu, prezentatorul show-ului, cele mai frumoase fete și cei mai talentați localnici din Crişana. Ulterior, vor trebui să-i convingă pe aceștia să vină la preselecții.âCe face o clipă de neatenție din om! Marga a avut parte de o căzătură sănătoasă!

Margherita de la Clejani și Cezar Ouatu au misiunea ca în această ediție “Ie, Românie” să descopere alături de Mircea Radu, prezentatorul show-ului, cele mai frumoase fete și cei mai talentați localnici din Crişana. Ulterior, vor trebui să-i convingă pe aceștia să vină la preselecții.Ce face o clipă de neatenție din om! Marga a avut parte de o căzătură sănătoasă!

Sunt staruri pe scenă, dar la sat, lucrurile au stat complet diferit! Margherita de la Clejani și Cezar Ouatu au ajuns ... Proba "Discotecă de la Țară"! Ce opincuțe, „sus pe toc” e mai bine! Mândruțele încing ringul de dans la ele-n ...

Emisiunea ,,IE, Românie” explorareaza cele mai frumoase zone cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie țara. Fiecare va avea doi invitați speciali- două vedete ce vor bate colțurile României la pas, în căutarea de fete frumoase și oameni talentați. După preselecții, concurenții aleși vor fi nevoiți să demonstreze că pot menține tradiția vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câștigătorii vor fi desemnați de juriul show-ului. In ultima săptămână, capitala va găzdui finala națională, unde același juriu va alege cea mai mândră dintre cele nouă fete descoperite de vedetele participante, în regiunile istorice ale României. 

Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/ie.romanie/

Ultimele știri