Antena Căutare

Așa tată, așa fiu! Robert de la „Insula iubirii”, prima imagine cu băiețelul lui și al Medanei: „Ceasul deșteptător!”. Cu cine seamănă Erick?

Robert, fostul concurent de la „Insula iubirii”, a postat prima imagine cu bebelușul Erick, fiul lui și al soției sale, Medana.

Robert, fostul concurent de la „Insula iubirii”, a postat prima imagine cu bebelușul Erick, fiul lui și al soției sale, Medana. Fotografia a strâns trei mii de Like-uri în numai o oră, iar fanii au fost emoționați să-l vadă pe micuț alături de tatăl său. Bebelușul e adorabil și pare a fi moștenit trăsături de la ambii părinți.

„Ceasul deșteptător!”, a fost descrierea pe care Robi a scris-o în dreptul fotografiei.

Frumoasa Medana a născut luni, 10 octombrie, un băiețel perfect sănătos, de nota 10. De atunci ea și Robert nu-și mai încap în piele de fericire și își asumă ca la carte rolul de părinți.

Dragostea celor doi foşti concurenţi de la "Insula Iubirii" a fost pusă greu la încercare în Thailanda, dar nicio ispită nu a fost mai puternică ca sentimentele ce-i leagă.

Maria de la „Insula iubirii” vrea să-l cucerească pe Hamude?! Ultima fotografie parcă spune multe!... Bianca Roman, ispita focoasă de la "Insula Iubirii", declarații șoc: "Nu pot să-l iubesc pe tatăl bebeluş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x