Antena Căutare

Așteptarea a luat sfârșit! Ele sunt cuplurile care își vor testa relația la ”Insula Iubirii”, în cel de-al patrulea sezon: ”Nu ne căutăm un motiv de despărțire!”

Așteptarea a ajuns la final! Cel de-al patrulea sezonul al show-ului ”Insula Iubirii” a debutat pe micile ecrane, iar patru cupluri își vor testa dragostea în cadrul unei competiții spumoase. 

Așteptarea a ajuns la final! Cel de-al patrulea sezonul al show-ului ”Insula Iubirii” a debutat pe micile ecrane, iar patru cupluri își vor testa dragostea în cadrul unei competiții spumoase.

Așadar, după luni de zile de așteptare și după sute de cupluri chestionate în cadrul castingului, patru perechi au ieșit câștigătoare. Deocamdată, căci cea mai grea parte abia urmează, așa că fiți cu ochii pe aventura din Thailanda.

Descoperiți cele patru cupluri hotărâte să-și testeze iubirea și află-le poveștile, în clipul de mai sus!

  • Hannelore Ulrich (26 de ani) și Bogdan Ionescu (28 de ani), din Timișoara, au o relație de mai bine de șase ani și jumătate și au adus cu ei în Thailanda o miză foarte mare pentru testul cu cel mai sincer răspuns: cei doi au ajuns pe Insulă cu nunta deja programată. Aceștia au propriile afaceri în orașul lor natal, mai exact Bogdan Ionescu se ocupă de firma sa de tractări de mașini, iar Hannelore Ulrich este coregrafă și are un club de dans pentru copii.
  • Mirela Baniaș (35 de ani) și Ionuț Gojman (32 de ani) s-au cunoscut pe o rețea de socializare și după ce au vorbit o scurtă perioadă, și-au dat întâlnire. Relația lor este însă una la distanță deocamdată, deoarece fiecare este legat de locul de muncă. Mirela Baniaș administrează o afacere de familie alături de tatăl său în Dej, în timp ce Ionuț lucrează în Târgu Mureș.
  • Marinela Mavrodin (19 ani) și Iulian Chiru (24 de ani), cel mai tânăr cuplu din cel de-al patrulea sezon, sunt împreună de aproape doi ani. Cel mai mare obstacol din relația lor a venit la scurt timp după ce Iulian a cerut-o în căsătorie. Aceasta a acceptat, însă la scurt timp i-a spus iubitului ei că s-a îndrăgostit de un alt bărbat și s-a mutat cu acesta. Tânăra povestește că Iulian nu a încetat nici o clipă să lupte pentru ea, iar după o vreme cei doi s-au împăcat, iar acum își fac din nou planuri de viitor împreună.
  • Cătălina Dimache (32 de ani) și Răzvan Manea (26 de ani) formează un alt cuplu care s-a „născut” datorită rețelelor de socializare. Cati Dimache a fost căsătorită și are un copil alături de fostul său soț, povestește că s-a îndrăgostit de Răzvan la prima vedere pentru că este îndrăzneț și sincer.
Cel de-al patrulea sezon "Insula Iubirii" le aduce telespectatorilor un nou concurs... Se iubesc cu năbădăi! Răzvan, iubitul lui Cati, dezvăluiri spumoase la ”Insula Iubirii”: ”Am bătut-o. Nu știe să tacă. I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x