Antena Căutare

Cât de mult a crescut băiețelul Nicoletei Dragne. Fosta ispită de la "Insula Iubirii" este o mamă fericită și foarte mândră

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la "Insula Iubirii", se mândrește pe rețelele sociale cu băiețelul său, care a moștenit cele mai frumoase trăsături de la ea.

Nicoleta Dragne în trei ipostaze diferite Galerie
Nicoleta Dragne, fosta ispită de la "Insula Iubirii", se mândrește pe rețelele sociale cu băiețelul său, care a moștenit cele mai frumoase trăsături de la ea. | Antena 1

Nicoleta Dragne se bucură din plin de viața de mămică, după ce în luna august a anului trecut a născut un băiețel perfect sănătos. Fosta ispită de la "Insula Iubirii" își ține viața personală cât mai departe de ochii curioșilor, însă nu ezită să publice pe rețelele sociale imaginii cu băiețelul său.

Cât de mult a crescut fiul Nicoletei Dragne

De curând, Nicoleta Dragne a publicat pe contul de Instagram o nouă imagine cu băiețelul ei care a reușit să înduioșeze inimile prietenilor virtuali. Fosta ispită de la "Insula Iubirii" s-a lăsat fotografiată într-un compleu galben, în timp ce își ținea micuțul în brațe.

Un lucru este evident, Vladimir a moștenit cele mai frumoase trăsături de la mama sa, cea cu care seamănă izbitor. Fiul Nicoletei Dragnea este de-a dreptul adorabil și întoarce privirile cu frumuseța lui.

Citește și: Nicoleta Dragne, fosta ispită de la „Insula iubirii”, de urgență pe masa esteticienilor, la scurt timp după ce a născut

De asemenea, din imagine se poate observa că există o relație foarte specială între fosta ispită și fiul ei.

"Jumătatea mea veșnica 💚", a adăugat la descrierea imaginii, vizibil mândră și fericită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi au atras toată atenția internauților, iar imaginea cu ei a strâns mai bine de 7 mii de aprecieri. Nici reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali nu s-au lăsat prea mult aștepate, aceștia fiind surprinși de frumusețea lui Vladimir.

"Ce frumoasă ești!", "Super mămică și super bebe. Felicitări!", "Să îți trăiască băiețelul! Ești foarte frumoasă" sau "Wow, arăți superb", a fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și laude.

Ce spune Nicoleta Dragne despre despărțirea de tatăl fiului său

Nicoleta Dragne și Vlad Bruno au trăit o frumoasă poveste de dragoste aproape doi ani, însă au decis să meragă pe drumuri separate după ce s-a născut micuțul lor. Deși părea că relația lor este din ce în ce mai frumoasă, fosta ispită de la "Insula Iubirii" a dezvăluit recent faptul că este o mămică singură.

Blondina a mai mărturisit că are o relație foarte bună cu tatăl copilului și că au păstrat o frumoasă relație de prietenie pentru a-și crește copilul împreună.

Citește și: Ispita Nicoleta de la Insula iubirii are probleme în sarcină! Ce verdict i-au dat medicii: „Nu am voie”

„Nu cred că suntem distanți. Noi nu mai formăm un cuplu din ianuarie, deci nu mai suntem împreună, dar avem o relație foarte frumoasă. Eu cred că suntem, față de alte cupluri care au copii și s-au despărțit, ceva super power, părerea mea, pentru că noi ne înțelegem foarte bine, este copilul la mijloc”, a spus fosta ispită, invitată la Antena Stars.

Nicoleta Dragne nu a oferit mai multe detalii despre despărțirea de Vlad Bruno, însă a ținut neapărat șă evidențieze faptul că nu a intervenit o altă persoană în relația lor și că amândoi au fost la fel de fideli.

„Nu a reușit să mă înțeleagă și pentru el a fost o schimbare foarte mare. Chestii din astea, am fost împreună aproape doi ani. Când se întâmplă foarte multe lucruri deodată, vin una peste cealaltă, este normal cumva să se ajungă aici", a mai adăugat ea.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x