Antena Căutare

Ce a pățit Bogdan Cîrlan la Insula Iubirii sezonul 7, când a cerut-o în căsătorie pe Claudia Florescu. Ce a zis ea de tatuaj

În marea finală a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Bogdan Cîrlan a trecut printr-o situație neașteptată și chiar și Radu Vâlcan l-a privit uimit. Cum a reacționat Claudia Florescu atunci când a alat de tatuajul făcut de partenerul ei.

colaj foto cu bogdan cirlan si poza cu bogdan cirlan si claudia florescu la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Bogdan Cîrlan a trecut printr-o situație neașteptată la ultimul bonfire de la Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

În ultima ediție a emisiunii Insula Iubirii sezinul 7, Bogdan Cîrlan a trecut printr-un moment neașteptat, când a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Claudia Florescu. După bonfire, tânăra a avut o reacție surprinzătoare atunci când a văzut tatuajul pe care și l-a făcut partenerul său, în Thailanda.

Ce a pățit Bogdan Cîrlan la Insula Iubirii sezonul 7, când a cerut-o în căsătorie pe Claudia Florescu. Ce a zis ea despre tatuaj

Imediat după ce a cerut-o în căsătorie pe Claudia Florescu, Bogdan Cîrlan nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și lacrimile și și-a luat un șervețel, ca să își șteargă ochii. Radu Vâlcan l-a privit surprins.

„Am avut alt speech, l-am repetat de trei ori acasă, știam că n-o să-mi iasă”, a mărturisit Bogdan Cîrlan, cu vocea tremurândă.

Citește și: Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 a dezvăluit de ce nu ar putea avea o relație cu ispita Alin Simoiu. Ce a recunoscut

„Ei, vezi? Data viitoare să fii spontan”, a fost reacția lui Radu Vâlcan.

Cei doi au spus că părăsesc Insula Iubirii împreună și aproape căsătoriți, mult mai siguri de relația lor.

După bonfire, la testimonial, cei doi iubiți s-au sărutat, iar concurentul a spus cât de mult înseamnă Claudia pentru el.

„Mai am o surpriză pentru ea, nu am apucat să îi arăt totul. Nu știu dacă să îi arăt acum sau să îi arăt acasă. O am eu pe mine”, a zis el fericit și emoționat.

Citește și: Bianca Giurcă și Alin Simoiu s-au întâlnit în România, după finala Insula Iubirii sezonul 7. Ce s-a întâmplat între ei, de fapt

„Ți-ai făcut tatuaj? Nu, nu, nu. Tu vorbești serios? Nu mă supăra!”, a fost reacția Claudiei, după ultimul bonfire de la Insula Iubirii sezonul 7.

„Nu te supăr. E ceva mic, semnificativ”, a încercat Bogdan să își explice gestul.

„Știi că nu-mi plac chestiile astea, că sunt contra să îți faci tatuaje cu toate fostele tale”, a explicat concurenta.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

După 21 de zile petrecute în Thailanda alături de ispite, cuplurile au avut parte de un ultim bonfire cu Radu Vâlcan și concurenții au decis cum vor părăsi insula: singuri, împreună sau cu un alt partener.

Insula Iubirii sezonul 7 poate fi urmărită integral pe AntenaPLAY! Tot aici poți descoperi și Interviuri exclusive cu concurenții și ispitele.

Cu cât își vinde Bianca Giurcă rochia purtată în Finala Insula Iubirii, sezonul 7. Ce a făcut-o să o scoată la vânzare p... Ce a pățit Cristina Rancov după Insula Iubirii sezonul 7. Soția lui Iulian Clonț a dezvăluit totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x