Antena Căutare

Ce a pățit Cristina Rancov după Insula Iubirii sezonul 7. Soția lui Iulian Clonț a dezvăluit totul

După ce a participat la emisiunea Insula Iubirii sezonul 7, Cristina Rancov a trecut printr-o situație surprinzătoare. Concurenta a dezvăluit ce s-a întâmplat.

colaj foto cu cristina rancov si poza cu ea si sotul ei, iulian clont, la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Cristina Rancov a dezvăluit la un testimonial ce i s-a întâmplat după Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

După 21 de zile petrecute în Thailanda, Cristina Rancov s-a reîntâlnit cu Iulian Clonț și cei doi au ales să plece împreună în România. După experiența de la emisiunea Insula Iubirii sezonul 7, concurenta a dezvăluit ce i s-a întâmplat.

Ce a pățit Cristina Rancov, soția lui Iulian Clonț, după emisiunea Insula Iubirii sezonul 7

În sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii, cinci cupluri au venit în Thailanda ca să își testeze povestea de iubire și să descopere astfel dacă sunt sau nu făcuți unul pentru celălalt. Cristina Rancov și Iulian Clonț au venit însă pentru a demonstra lumii că iubirea adevărată există și în cadrul unui cuplu cu o diferență mare de vârstă. După ceremonia finală a focului, cei doi au plecat împreună acasă.

Viața celor doi concurenți s-a schimbat în foarte bine. Experiența insulei a ajutat-o pe Cristina să evolueze în ritm accelerat și i-a dat puterea să treacă peste felul în care oamenii le judecă relația.

„Noi suntem bine, exact așa cum ne-ați lăsat și așa cum v-am obișnuit deja. Liniștiți, fericiți, sănătoși”, a spus Cristina Rancov fericită.

Citește și: Ce a pățit Bogdan Cîrlan la Insula Iubirii sezonul 7, când a cerut-o în căsătorie pe Claudia Florescu. Ce a zis ea de tatuaj

„E un plus participarea în această emisiune. Pe Cristina a întărit-o și a făcut-o să fie mult mai detașată de părerile oamenilor, de părerile lor negative. A prins mult mai multă încredere în ea”, a completat Iulian Clonț, soțul ei.

Citește și: Bianca Giurcă și Alin Simoiu s-au întâlnit în România, după finala Insula Iubirii sezonul 7. Ce s-a întâmplat între ei, de fapt

„Clar m-au ajutat toate experiențele acestea. Probabil că acasă aș fi trecut în 5 ani prin ce am trecut acolo într-un timp foarte scurt. Când am terminat filmările am zis că dacă pot să fac asta, atunci pot să fac orice. Atât de puternică m-am simțit și mă simt în continuare. Nu mă mai afectează, sunt conștientă că fiecare are dreptul să aibă o părere, o opinie. Îmi pare rău că nu am reușit să transmit mai mult sau nu am reușit să mă cunoască mai mult, dar a fost terapie curată. Sunt extrem de fericită că am avut șansa să trecem prin această experiență”, a mai mărturisit concurenta.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

După 21 de zile petrecute în Thailanda alături de ispite, cuplurile au avut parte de un ultim bonfire cu Radu Vâlcan și concurenții au decis cum vor părăsi insula: singuri, împreună sau cu un alt partener.

Insula Iubirii sezonul 7 poate fi urmărită integral pe AntenaPLAY! Tot aici poți descoperi și Interviuri exclusive cu concurenții și ispitele.

Ce a pățit Bogdan Cîrlan la Insula Iubirii sezonul 7, când a cerut-o în căsătorie pe Claudia Florescu. Ce a zis ea de ta... Ce confesiune neașteptată a făcut Răzvan Kovacs la bonfire, la Insula Iubirii sezonul 7. Ce gest a făcut față de Ema Opr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x