Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Ce s-a ales de Loredana după ce l-a înșelat pe Hamude, la ”Insula Iubrii”! Fosta concurentă a făcut amor cu ispita Sorin

Una dintre cele mai controversate concurente de la ”Insula Iubirii” a fost, fără doar și poate, Loredana, fosta iubită a lui Hamude. 

Una dintre cele mai controversate concurente de la ”Insula Iubirii” a fost, fără doar și poate, Loredana, fosta iubită a lui Hamude.

Loredana a participat la ”Insula Iubirii” alături de Hamude, iubitul ei, însă în Thailanda, ea a pus ochii pe ispita Sorin și, la un moment dat, a cedat avansurilor acestuia și au făcut amor.

Fosta concurentă și-a atras, la momentul acela, numeroase critici, mai ales că Hamude i-a fost fidel, iar ulterior s-au despărțit. De atunci, însă, aceasta a dat uitării totul și continuă să păstreze legătura cu prietenii ei virtuali.

După ce s-a întors din Thailanda și s-a despărțit de Hamude, ea și-a făcut mai multe tatuaje, pe care și le-a etalat mândră pe internet.

Urmăriți noul sezon al emisiunii ”Insula Iubirii” începând de luni, 22 aprilie, de la ora 20:00, la Antena 1.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro