Live acumFilm: iua Independentei
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Lovitură pentru Eusebiu! Cum a reacționat Teodora când a cerut-o de soție: ”Consider că nu e suficient de matur pentru a avea o nevastă!”

Decizia lui Eusebiu de a o cere de soție pe Teodora nu a impresionat-o deloc pe concurenta de la ”Insula Iubirii”, care i-a oferit o replică dură. 

Decizia lui Eusebiu de a o cere de soție pe Teodora nu a impresionat-o deloc pe concurenta de la ”Insula Iubirii”, care i-a oferit o replică dură.

Eusebiu a sperat până în ultima clipă că o va impresiona pe Teodora cu cererea în căsătorie, însă nu a fost deloc așa. Ba mai mult, concurentul a fost pus la punct de fosta parteneră

”Eu consider că Eusebiu nu se va schimba niciodată. Îi doresc tot binele din lume și cred că i-am dovedit asta, dar prin faptul că mi-a dovedit că nu este un caracter puternic, n-are coerență în idei, în cuvinte, consider că nu este suficient de matur, ca să zic așa, pentru a avea o soție.”, a fost răspunsul ei.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro