Antena Căutare

Cea mai mare rivalitate declanșează înfruntarea orgoliilor pe Insula Iubirii, sezonul 7: Răzvan şi Romeo, faţă în faţă, la bonfire

Ultimele zile petrecute pe Insula Iubirii sunt întotdeauna cel mai greu de suportat, iar asta o simt din plin şi concurenţii celui de-al şaptelea sezon al celui mai dur test de fidelitate.

colaj foto cu romeo si razvan la bonfire, la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Răzvan şi Romeo, faţă în faţă, la bonfire. | Insula Iubirii/Antena 1

Ceremoniile focului au provocat revelaţii şi multe lacrimi, iar suprizele totale nu au întârziat să apară. Cea mai mare rivalitate de pe insulă va declanşa înfruntarea orgoliilor la un bonfire special, în care Răzvan şi Romeo vor avea ocazia inedită să discute prima oară, faţă în faţă, după evenimentele petrecute în cele două resorturi, în cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și: Insula Iubirii, 10 august 2023. Radu Vâlcan a anunțat un nou date. Decizia Dariei Cuflic l-a enervat pe Răzvan Kovacs. Ce a făcut

Răzvan şi Romeo, la bonfire: cea mai mare rivalitate declanșează înfruntarea orgoliilor pe Insula Iubirii. Radu Vâlcan: „Vă rog să vorbim civilizat!”

Aseară, cel mai nou episod Insula Iubirii le-a adus Emei şi Biancăi imagini greu de privit şi de asimilat. Cele două concurente s-au confruntat cu o realitate dură, pe care dacă poate o bănuiau, sperau să nu o vadă.

Lucrurile au devenit mai mult decât evidente în fostele lor relaţii, iar aceeaşi temă e pusă în discuţie în ambele vile: ce şi cât este normal să-şi permită partenerii într-un cuplu. O nouă petrecere e pe care să le mai aline suferinţa unora dintre ei, când o vizită neaşteptată îi va surprinde pe concurenţi.

Citește și: Insula Iubirii, 10 august 2023. Bianca Giurcă a văzut la bonfire imagini cu sărutul dintre Marius Moise și ispita Oana Monea

„Cu toţii am rămas cu gura căscată, nimeni nu se aştepta!”, a fost reacţia Claudiei atunci când Radu Vâlcan, gazda reality show-ului, şi-a făcut apariţia în mijlocul petrecerii şi i-a spus Emei: „Am observat că ai în continuare foarte multe întrebări pentru Răzvan. Ai vrea să afli multe răspunsuri de la el şi iată că insula îţi oferă această ocazie, să iei legătura cu el!”. Ce nu ştia însă Ema era faptul că răspunsurile le va primi prin intermediul lui Romeo, care va avea astfel ocazia să stea faţa în faţă cu Răzvan, pentru prima oară de la începerea testului. „În momentul ăsta, cred că am mai multă încredere în Romeo, decât în Răzvan, deşi sună ciudat!”, vor fi cuvintele Emei, care vor adânci şi mai mult nesiguranţa. Cum va decurge întâlnirea dintre cei doi, pentru care Radu va stabili limitele încă de la început, spunându-le „Vă rog să vorbim civilizat!”, telespectatorii vor putea urmări în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Imagini exclusive din Thailanda. Ce a făcut Răzvan Kovacs, după gestul Dariei Cuflic

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Citește și: Insula Iubirii, 10 august 2023. Bogdan Stăruială a dezvăluit că s-a îndrăgostit de Bianca Giurcă. Ce reacție a avut Alin Simoiu

Insula Iubirii, sezonul 7. Imagini exclusive din Thailanda. Ce a făcut Răzvan Kovacs, după gestul Dariei Cuflic... Insula Iubirii, sezonul 7. Ce notă a luat Bianca Giurcă la BAC. Cum le dă peste nas celor care spun că e „fără școală”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x