Antena Căutare

Cine este ispita Andrei Ifrim de la Insula Iubirii sezonul 7. Cu ce se ocupă și de ce a venit în această competiție

Andrei Ifrim este una dintre cele zece ispite masculine care vor păși în competiția Insula Iubirii, sezonul 7. Cine este Andrei Ifrim și de ce a acceptat această provocare.

colaj foto Andrei Ifrim, ipsită Insula Iubirii sezonul 7 Galerie
Andrei Ifrim este unul dintre cele zece ispite masculine care vor păși în competiția Insula Iubirii, sezonul 7. Cine este Andrei Ifrim și de ce a acceptat această provocare. | Antena 1

Andrei Ifrim este una dintre cele zece ispite masculine care își vor face apariția la Insula Iubirii pentru a testa fetele înscrise în concurs. Andrei Ifrim are 31 de ani este antrenor de fitness și vine la Insula Iubirii, sezonul 7 pentru a-i ajuta pe oamenii care vin la reality show să-și descopere adevărata față.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii sezonul 7. Sunt gata să demaște ce ascund concurenții în minte și-n suflet

Cine este și cu ce se ocupă ispita Andrei Ifrim de la Insula Iubirii sezonul 7. În trecut a fost însoțitor de zbor

Printre cele zece ispite masculine care vor păși pe insula fetelor se numără și Andrei Ifrim. El este absolvent al Facultății de Relații Internaționale și Studii Economice. A lucrat ca însoțitor de zbor timp de cinci ani și a recunoscut că a avut mici aventuri cu colegele sale de muncă.

Relațiile serioase nu sunt de el, mai ales că, spune el, a încercat să aibă o relație de lungă durată, însă a fost dezamăgit în dragoste. De atunci, a preferat să vadă lumea prin prisma locului său de muncă și să se bucure cât mai mult de viață.

În prezent, ispita masculină de la Insula Iubirii, se ocupă să transforme viețile oamenilor prin intermediul sportului. Andrei Ifrim este antrenor de fitness și a lansat chiar și o platformă online cu antrenamente sportive. Este o persoană activă în mediul online, marea majoritate a postărilor fiind legate de fitness.

Andrei Ifrim spune că are vorbele la el, e cuceritor și este mai mult ca sigur că va reuși să le ademenească pe fetele de pe insulă, mai ales că îi place să filtreze.

Citește și: Cine este ispita Bogdan Dan Stăruială de la Insula Iubirii sezonul 7. A avut o relație cu Alexandra Stan de 4 ani și face surf

Despre Insula Iubirii sezonul 7, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cel mai dur test de fidelitate provoacă noi cupluri care au avut curajul să joace totul pe o singură carte şi să îşi pună la încercare puterea sentimentelor şi stabilitatea relaţiei. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Cine sunt cele 10 ispite feminine care aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor de la Insula Iubirii

„Îmi place să cred că sezonul șapte este doar inceputul. Asemenea unei mașini care abia și-a făcut rodajul. Sezonul șapte, pe care vă invit să nu-l rataţi în nicio joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1, este dovada faptului că fanii emisiunii așteaptă poveștile concurenților, că aceștia din urmă, prin curajul de a participa la acest test, din dorința de a-și deschide sufletele în fața întregii țări, de a se arăta așa cum sunt, pot fi o inspirație pentru cei care îi urmăresc. Insula iubirii este despre oameni, dar să nu-i uităm nici oamenii din spatele camerelor, cărora profit de ocazie ca să le mulțumesc și aici!”, a dezvăluit Radu Vâlcan.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, din 22 iunie, în fiecare joi şi vineri, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Află mai multe și despre celelalte ispite masculine de la Insula Iubirii sezonul 7: Daniel Mihai, Romeo Vasiloni, Bogdan Dan Stăruială, Vlad Ghermănescu, Dan Chiş, Tudor Vicovan, Ahmad Daas, Alin Simoiu.

Cine este ispita Bogdan Dan Stăruială de la Insula Iubirii sezonul 7. A avut o relație cu Alexandra Stan de 4 ani și fac... Cine este ispita Tudor Vicovan de la Insula Iubirii sezonul 7. De ce a renunțat la a mai face striptease...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x