Antena Căutare

Cine este ispita Dan Chiș de la Insula Iubirii sezonul 7. Tatuajele sale de pe gât ascund o traumă

Dan Chiș este una dintre ispitele masculine ale sezonului cu numărul 7 din Insula Iubirii, tânărul de doar 22 de ani acceptând să intre în jocul seducției. Iată ce l-a motivat să ia parte la cel mai dur test de fidelitate!

dan chis insula iubirii Galerie
Cine este ispita Dan Chiș de la Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Dan Chiș, zis și „Ardeleanul”, are 22 de ani și este pasionat de sport. Cu timpul, hobby-ul s-a transformat într-un stil de viață, iar în prezent tânărul este sportiv de performanță. Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, Dan Chiș, una dintre cele 10 ispite masculine ale sezonului 7 Insula Iubirii, a optat pentru o meserie în domeniu. Mai exact, acesta este antrenor personal.

Citește și: Cine este ispita Lavinia Mariș de la Insula Iubirii sezonul 7. Cu ce se ocupă, deși susține că este foarte emotivă

Cine este ispita Dan Chiș de la Insula Iubirii sezonul 7. Cu ce se ocupă

Dan Chiș a terminat Liceul Sportiv și practică kyokushin, un sport pentru care a fost multiplu medaliat pe plan național. Nici în timpul liber tânărul de la Insula Iubirii nu se dezice se sport, alegând să joace badminton. În trecut, ispita masculină a acestui sezon a cochetat și cu înotul, fiind salvamar pentru o perioadă.

Pe lângă fizicul care îl recomandă pentru jocul ispitirii, Dan Chiș se mândrește și cu câteva atuuri morale: spune că este foarte ordonat și calm. Mai în glumă, mai în serios, tânărul a punctat că acesta ar putea fi și unul dintre motivele pentru care este singur - femeile nu pot ține pasul cu stilul său de viață! Acesta constă în antrenamente zilnice și o dietă strictă și sănătoasă. De 6 luni, Dan nu mai are o parteneră.

Dan Chiș de la Insula Iubirii sezonul 7 a încercat să devină polițist. Ce l-a motivat să se înscrie în show-ul Antenei 1

Deși pare că are o alură de „bad boy”, Dan Chiș de la Insula Iubirii sezonul 7 a încercat să se facă polițist. L-a tras adrenalina și suspansul meseriei, însă din păcate nu a reușit să treacă examenul. Tânărul susține că acest eșec și-a pus o amprentă negativă asupra vieții sale, lăsându-l cu câteva traume.

Apoi, a luat o decizie complet neașteptată. Pentru a fi sigur că nu va mai încerca niciodată să intre în Poliție, tânărul s-a tatuat la vedere, pe suprafața gâtului, acest lucru nefiind acceptat în rândul forțelor de ordine.

Caracterul său de ardelean îl face să fie un tip calm, destul de molcom, însă susține că de aici își trage și doza de simț al umorului, fiind o fire amuzantă. Cât despre motivația pentru care a ales să devină ispită masculină, Dan Chiș își dorește doar să își confirme că poate! Totodată, se pare că s-a cam plictisit de doamnele și domnișoarele din Oradea, fiind căutare de „ceva nou.” Nu rămâne decât de văzut dacă va găsi ceea ce caută.

Insula Iubirii sezonul 7 va avea premiera pe 22 și 23 iunie pe Antena 1 și AntenaPLAY. Află mai multe și despre celelalte ispite masculine: Daniel Mihai, Romeo Vasiloni, Stăruială Bogdan Dan, Andrei Ifrim, Vlad Ghermănescu, Tudor Vicovan, Alin Simoiu și Ahmad Daas.

Despre Insula Iubirii sezonul 7, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cel mai dur test de fidelitate provoacă noi cupluri care au avut curajul să joace totul pe o singură carte şi să îşi pună la încercare puterea sentimentelor şi stabilitatea relaţiei. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

„Îmi place să cred că sezonul șapte este doar inceputul. Asemenea unei mașini care abia și-a făcut rodajul. Sezonul șapte, pe care vă invit să nu-l rataţi în nicio joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1, este dovada faptului că fanii emisiunii așteaptă poveștile concurenților, că aceștia din urmă, prin curajul de a participa la acest test, din dorința de a-și deschide sufletele în fața întregii țări, de a se arăta așa cum sunt, pot fi o inspirație pentru cei care îi urmăresc. Insula iubirii este despre oameni, dar să nu-i uităm nici oamenii din spatele camerelor, cărora profit de ocazie ca să le mulțumesc și aici!”, a dezvăluit Radu Vâlcan.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii. Teodora Marcu, adevărul despre momentul în care a rămas gravidă. Cum se înțeleg ea și Alex | EXCLUSIV

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, din 22 iunie, în fiecare joi şi vineri, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Află mai multe și despre celelalte ispite masculine de la Insula Iubirii sezonul 7: Daniel Mihai, Romeo Vasiloni, Bogdan Dan Stăruială, Andrei Ifrim, Vlad Ghermănescu, Tudor Vicovan, Ahmad Daas.

Cine este ispita Daniel Mihai de la Insula Iubirii sezonul 7. De ce a decis să se întoarcă în Thailanda... Cine este ispita Bogdan Dan Stăruială de la Insula Iubirii sezonul 7. A avut o relație cu Alexandra Stan de 4 ani și fac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x