Antena Căutare

Cine este ispita Daniel Mihai de la Insula Iubirii sezonul 7. De ce a decis să se întoarcă în Thailanda

Daniel Mihai este una dintre ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 7. Acesta spune că a ales să revină în emisiune pentru că prima experiență în Thailanda l-a marcat și își dorește să o repete.

colaj foto cu poze cu daniel mihai, ispită în sezonul 7 al emisiunii insula iubirii Galerie
Daniel Mihai a revenit în rol de ispită în sezonul 7 al emisiunii Insula Iubirii, de la Antena 1 | Antena 1

Daniel Mihai are 29 de ani și este skipper. Publicul a putut să îl cunoască în sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii. Acum, el a decis să revină, tot în calitate de ispită, fiindcă prima experiență l-a marcat și își dorește să o repete.

Află mai multe și despre celelalte ispite masculine de la Insula Iubirii sezonul 7: Romeo Vasiloni, Bogdan Dan Stăruială, Andrei Ifrim, Vlad Ghermănescu, Dan Chiş, Tudor Vicovan, Ahmad Daas, Alin Simoiu.

Ce trebuie să știe publicul despre ispita Daniel Mihai de la Insula Iubirii sezonul 7

Pe Daniel Mihai l-am putut cunoaște în sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii. Acesta și-a folosit toate atuurile pentru a scoate la suprafață adevăratele sentimente ale Ceraselei față de Rareș, dar și detalii neașteptate despre viața și copilăria ei.

De-a lungul timpului, Daniel Mihai s-a remarcat prin îndrăzneala și incisivitatea de care a dat dovadă în relația cu femeile din cuplu. Are arta cuceritului în sânge și spune că nu are nicio problemă în a folosi orice mmijloace pentru a obține ceea ce își dorește de la o femeie.

Citește și: Veste bună pentru fanii show-ului Insula Iubirii! Sezonul 7 va fi disponibil pe AntenaPLAY, în curând

În cadrul unui testimonial, acesta a dezvăluit faptul că anul trecut era încă puțin confuz din cauza despărțirii prin care trecuse. Mai mult decât atât, Daniel Mihai a spus că și-a studiat acțiunile din fața televizorului și acum vrea să facă și mai mult decât atunci.

Pentru cei care nu știu, ispita masculină de la Insula Iubirii sezonul 7 a fost și fotbalist. A jucat în Spania, dar a fost nevoit să renunțe din cauza accidentărilor. În prezent, acesta este skipper.

Citește și: Sezonul 7 din Insula Iubirii are premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1

Deși a călătorit în multe țări, experiența de la Insula Iubirii l-a marcat și spune că își dorește să o repete, dar la o intensitate mult mai mare de data aceasta.

Despre Insula Iubirii sezonul 7, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Noul sezon Insula Iubirii le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, din 22 iunie, în fiecare joi şi vineri, la Antena 1.

Sezonul 7 din Insula Iubirii are premiera pe 22 şi 23 iunie și va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Cine este ispita Ahmad Daas de la Insula Iubirii sezonul 7. Israelianul a venit în România după o decepție în dragoste... Cine este ispita Dan Chiș de la Insula Iubirii sezonul 7. Tatuajele sale de pe gât ascund o traumă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x