Antena Căutare

Cine este ispita Ahmad Daas de la Insula Iubirii sezonul 7. Israelianul a venit în România după o decepție în dragoste

Ahmad Daas este ispită la Insula Iubirii, sezonul 7. Tânărul are 29 de ani și este antreprenor, iar la show-ul de la Antena 1 consideră că ar putea avea succes în rândul fetelor din cupluri.

Colaj cu Ahmad Daas, imagini la piscină, concurentul este la bustul gol Galerie
Ahmad Daas este ispită în sezonul 7 de Insula Iubirii | Antena 1

Ispita Ahmad Daas de la Insula Iubirii sezonul 7 vine din Ierusalim. Tânărul a sosit în România în urmă cu 5 ani, după ce a suferit o mare decepție în dragoste, când era în pragul căsătoriei și și-a dat seama că partenera îi ea infidelă. Tânărul a văzut în telefonul iubitei poze care dovedeau ca îl înșela și a pus punct relației.

Publicul Antena 1 îl cunoaște deja pe Ahmad Daas pentru că a participat la Chefi la cuțite, sezonul 10, când a făcut parte din echipa aurului roz condusă de chef Florin Dumitrescu. Ispita Ahmad Daas de la Insula Iubirii sezonul 7 este pasionat de gătit și chiar a deținut un restaurant tip shaormerie în Ploiești.

„Vin din Ierusalim. Am venit în România ca să îmi văd de viață, să pot să trăiesc altfel. Eu sunt născut în România. Tata e arab, mama e româncă și m-am dus în Ierusalim când aveam șase ani. Tatăl meu e farmacist și părinții mei au decis să plece de aici, deoarece tatăl meu muncește acolo (n.r. în Ierusalim), casa noastră e acolo. Când eam mic îmi aduc aminte că era visul meu să ajung în România”, a povestit ispita Ahmad Daas de la Insula Iubirii sezonul 7 pe vremea când era concurent la Chefi la cuțite.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite feminine care aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor de la Insula Iubirii

Cine este și cu ce se ocupă ispita Ahmad Daas de la Insula Iubirii sezonul 7

Ahmad Daas de la Insula Iubirii sezonul 7 a fost șef la o firmă de securitate care proteja Ierusalimul. Având această meserie, Ahmad Daas a fost pus în tot felul de situații periculoase.

„Am muncit în domeniul de securitate patru ani. Mi-a plăcut foarte mult ce făceam, dar era munca prea periculoasă pentru noi. Mergeam la cluburi, proteste, intervenții, meciuri. Eu eram șef pentru aproape o sută de oameni”, a povestit Ahmad Daas.

În România ispita Ahmad Daas de la Insula Iubirii sezonul 7 și-a deschis un restaurant orientatal. A ales orașul Ploiești pentru a-și începe afacerea deoarece este municipiul cel mai apropiat de localitatea unde locuiește bunica lui maternă.

În ceea ce privește participarea sa la sezonul 7 de Insula Iubirii, Ahmad Daas spune ca ar putea sa întrețină relații intime cu o fată din show, dar i-ar fi foarte greu să se sărute pentru că acest gest îl face doar cu persoanele de care este cu adevărat îndrăgostit. Ahmad Daas a decis să vină la Insula iubirii pentru ca știe că ar putea avea succes la fetele din cuplu și este dornic de o astfel de apariție publică.

Citește și: Veste bună pentru fanii show-ului Insula Iubirii! Sezonul 7 va fi disponibil pe AntenaPLAY, în curând

Află mai multe detalii și despre ispitele feminine de la Insula Iubirii sezon 7: Roxana Răpăilă, Deni Mariș, Livia Marinescu, Oana Monea, Daria Cuflic, Adriana Minea, Lavinia Maris, Simona Alexuc.

Despre Insula Iubirii sezonul 7, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cel mai dur test de fidelitate provoacă noi cupluri care au avut curajul să joace totul pe o singură carte şi să îşi pună la încercare puterea sentimentelor şi stabilitatea relaţiei. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

„Îmi place să cred că sezonul șapte este doar inceputul. Asemenea unei mașini care abia și-a făcut rodajul. Sezonul șapte, pe care vă invit să nu-l rataţi în nicio joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1, este dovada faptului că fanii emisiunii așteaptă poveștile concurenților, că aceștia din urmă, prin curajul de a participa la acest test, din dorința de a-și deschide sufletele în fața întregii țări, de a se arăta așa cum sunt, pot fi o inspirație pentru cei care îi urmăresc. Insula iubirii este despre oameni, dar să nu-i uităm nici oamenii din spatele camerelor, cărora profit de ocazie ca să le mulțumesc și aici!”, a dezvăluit Radu Vâlcan.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii sezonul 7. Sunt gata să demaște ce ascund concurenții în minte și-n suflet

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, din 22 iunie, în fiecare joi şi vineri, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Află mai multe și despre celelalte ispite masculine de la Insula Iubirii sezonul 7: Daniel Mihai, Romeo Vasiloni, Bogdan Dan Stăruială, Andrei Ifrim, Vlad Ghermănescu, Dan Chiş, Tudor Vicovan, Alin Simoiu.

Cine e ispita Romeo Vasiloni de la Insula Iubirii sezonul 7. Bărbatul vrea să își găsească dragostea în rândul fetelor d... Cine este ispita Daniel Mihai de la Insula Iubirii sezonul 7. De ce a decis să se întoarcă în Thailanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x