Antena Căutare

Cine este ispita Tudor Vicovan de la Insula Iubirii sezonul 7. De ce a renunțat la a mai face striptease

Tudor Vicovan este una dintre ispitele celui mai nou sezon de la Insula Iubirii, marca Antena 1. Tânărul este pregătit să ia parte la aventura vieții sale și să se bucure de experiență. Mai mult decât atât, povestea sa de viață bate orice film!

ispita tudor vicovan de la insula iubirii sezon 7 pe plaja Galerie
Tudor Vicovan este una dintre ispitele celui mai nou sezon de la Insula Iubirii, marca Antena 1. Tânărul este pregătit să ia parte la aventura vieții sale și să se bucure de experiență. Mai mult decât atât, povestea sa de viață bate orice film! | Antena 1

Tudor Vicovan participă ca ispită la Insula Iubirii sezonul 7, care va avea premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1. De ce a ales tânărul de 28 de ani să participe la cel mai așteptat show al verii?

Citește și: Interviurile Insula Iubirii. Hamude Kilani, mesaj complet neașteptat pentru Loredana la 7 ani de la trădarea dureroasă | EXCLUSIV

Cine este ispita Tudor Vicovan de la Insula Iubirii sezonul 7. A trecut de la munca de pe șantier, la cea de stripper și apoi la business

Tudor Vicovan are 28 de ani și este antreprenor. El a testat mai multe joburi, de la muncitor pe șantier, zugrav, până la barman, ospătar și stripper. Striptease a făcut până în urmă cu doi ani, pentru că asta era visul lui din copilărie, dar a renunțat când și-a deschis un business.

În sinea lui, Tudor este un artist. Îi place să picteze, să contempleze asupra vieții și să scrie poezii. Și-a dorit să participe la Insula Iubirii sezonul 7 pentru că se află într-o continuă dezvoltare personală, iar experiența de pe insula îl va ajuta să devină cea mai bună versiune a sa.

Ispita masculină și-a găsit talentul în a crea poezii, lăsându-i la vedere latura sa sensibilă, dar și pe cea de observator fin al vieții de zi cu zi.

„Un singur gand, de a fi una cu ea si cu aerul prin care calatorim infasurati.
E o relatie speciala.
In timpul noptii imi intretine infinitul.
Albastrul nesfarsit e acolo impreuna cu visele tale.
Iti uiti prezentul, cuvinte de betie, dorinta, obscenitati iubitoare, dragoste.
E ca o femeie frumoasa si capricioasa.
Alta comparatie nu exista.
Vantul iti sopteste in urechi...
Intotdeauna va fi speranta la mare”, și-a notat el, recent, în dreptul unor imagini pe contul său de Instagram.

În afară de a scrie poezii, Tudor preferă ca în timpul liber să-și așterne gândurile în mediul online, acolo unde postează fotografii sau clipuri pline de mister, dar și de înțelepciune.

„Nimeni nu apartine nimanui.
Femeia nu apartine barbatului, a fost doar randul lui.
Barbatul nu apartine femeii, a fost doar randul ei.
In definitiv cu cat construiesti un zid mai inalt in jurul tau cu atat va fi mai bun cel ce il va sari”, a povestit tânărul pe rețeaua socială.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii. Teodora Marcu, adevărul despre momentul în care a rămas gravidă. Cum se înțeleg ea și Alex | EXCLUSIV

Despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Cel mai dur test de fidelitate provoacă noi cupluri care au avut curajul să joace totul pe o singură carte şi să îşi pună la încercare puterea sentimentelor şi stabilitatea relaţiei. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Citește și: Cine sunt cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii sezonul 7. Sunt gata să demaște ce ascund concurenții în minte și-n suflet

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, din 22 iunie, în fiecare joi şi vineri, la Antena 1.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Află mai multe și despre celelalte ispite masculine de la Insula Iubirii sezonul 7: Daniel Mihai, Romeo Vasiloni, Bogdan Dan Stăruială, Andrei Ifrim, Vlad Ghermănescu, Dan Chiş, Ahmad Daas, Alin Simoiu.

Cine este ispita Andrei Ifrim de la Insula Iubirii sezonul 7. Cu ce se ocupă și de ce a venit în această competiție... Radu Vâlcan si două ispite Insula Iubirii, dezvăluiri în premieră din culisele show-ului. Ce se va întâmpla în noul sezo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x