Antena Căutare

Cum arăta Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, fără extensii, acid în buze și cu părul blond. Tânăra avea doar 21 de ani

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, era de nerecunoscut la vârsta de 21 de ani. Tânăra a publicat o imagine în care nu avea extensii și acid în buze. În plus, puțini știu că aceasta a fost și blondă.

Colaj cu Bianca Pop în două ipostaze diferite Galerie
Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, era de nerecunoscut la vârsta de 21 de ani | Antena 1 & Instagram

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, s-a retras din luminile reflectoarelor de când a devenit mamă. Tânăra preferă să stea departe de ochii curioșilor, însă nu ezită să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale momente din viața ei.

În ultima perioadă, bruneta s-a concentrat asupra micuței sale. Aceasta a adus pe lume o fetiță minunată la finalul lunii mai 2023. Tânără a născut prematur și a trecut prin clipe dificile pentru că nu a vrut să facă cezariană.

De curând, Bianca Pop și-a luat prin surprindere urmăritorii cu o fotografie neașteptată. Fosta ispită de la Insula Iubirii a publicat o poză de când avea doar 21 de ani, însă un detaliu a atras toată atenția.

Citește și: Anunțul făcut de Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7 după o scurtă absență din mediul online. Ce decizie a luat

Nimeni nu se aștepta ca bruneta să arate atât de diferit fără extensii de păr, gene false și acid în buze. În plus, părul său blond nu a trecut neobservat. Un lucru este cert, Bianca Pop se mândrea cu un trup de invidiat și pe atunci.

Cum arăta Bianca Pop la 21 de ani. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu arăta deloc așa cum telespectatorii au cunoscut-o

Bianca Pop s-a făcut remarcată în spațiu public odată cu participarea la Insula Iubirii în calitate de ispită. Aceasta a făcut furori în rândul concurenților cu aspectul fizic de invidiat și felul carismatic.

De-a lungul anilor, mulți bărbați și-au dorit să o cucerească pe focoasa brunetă. Pentru că s-a lansat în televiziune încă de când apelase la operațiile estetice, puțini sunt cei care știu cum arăta tânăra fără extensii de păr, gene false și acid în buze.

Oamenii din mediul online au avut parte de o surpriză când au văzut cât de schimbată era Bianca Pop la vârsta de 21 de ani. Se pare că aceasta era blondă și avea un decolteu foarte generos.

Motivul pentru care Bianca Pop a ajuns la Psihiatrie

În urmă cu aproximativ doi ani, Bianca Pop a trecut prin momente cumplite. Fosta ispită de la Insula Iubirii a ajuns la Psihiatrie și a slăbit 15 kilograme, făcând declarații uluitoare despre evenimentele care au loc în viața ei.

Citește și: Claudia Florescu de la Insula Iubrii, sezonul 7 a apelat la o schimbare de look surprinzătoare. Cum arată bruneta acum

„Pe mine m-a adus mama mea la nebuni, pentru că eu am slăbit 15 kilograme. Dar nici nu sunt 15 kilograme, uitați-vă în ce fel de condiții de boschetară stau. Ferească-mă Dumnezeu de nebuni. Păi aici știți ce fel de oameni sunt?! Și frate-miu m-a bătut, a venit poliția și poliția m-a dus la nebuni cu ea în condițiile în care tatăl meu s-a spânzurat și la nebuni a fost mama mea. Din acest moment pentru mine mama mea a murit. Dacă nu mă scoateți de aici, eu îmi tai venele”, spunea tânăra dintr-o cameră a Spitalului de Psihiatrie, potrivit spynews.ro.

„Eu am niște probleme de sănătate și sunt foarte, foarte, foarte slabă. Pe zi ce trece slăbesc mai mult. De la 56 kilograme am ajuns la 39 de kilograme”, a mai adăugat ea.

Anunțul făcut de Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7 după o scurtă absență din mediul online. Ce decizie a lua... Insula Iubirii sezonul 7. Bianca Giurcă, rochia care a „obligat-o” să renunțe la lenjerie intimă. Cum și-a făcut apariți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x