Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Dezvăluirea momentului pentru fani! Ce mai face Ionuț Gojman de la Insula iubirii

După ce a fost concurent și apoi ispită la Insula iubirii, Ionuț Gojman pare să își fi găsit fericirea alături de o altă femeie, uitând-o definitiv pe Mirela Baniaș, iubita alături de care venise inițial în Thailanda și pe care a părăsit-o, dorind apoi să revină pee insulă, în calitate de ispită! Ce mai face acum Ionuț Gojman?

Ce mai face Ionuț Gojman de la Insula iubirii

Întrebat cine este Salvia, tânăra care i-a răpit inima, Ionuț Gojman de la Insula iubirii a explicat următoarele:

„Ne cunoaștem de câțiva ani, cam 7 la număr. Întâmplarea a făcut să ne revedem la o cafenea în oraș în toamnă, chiar întâmplător. Am stat de vorbă, am tot împărtășit unul cu celălalt diverse lucruri, apoi am decis să ne revedem, de data aceasta doar noi doi. Cam așa a început povestea noastră (...) Ea este mai mică decât mine, are 25 de ani. Este tot ce mi-am dorit”

Cei doi au petrecut Crăciunul împreună și pozele realizate într-un studiu profesionist stau mărturie a iubirii lor ce pare că este una perfectă. Ba mai mult decât atât, aceștia s-au apucat și de vlog împreună!

Ionuț Gojman de la Insula iubirii și noua lui iubită

Ionuț Gojman de la Insula iubirii are în continuare grijă de modul în care arată și s-a pozat inclusiv în echipament sportiv. Mai mult decât atât, fostul concurent al emisiunii din Thailanda a transmis recent urmăritorilor săi și un mesaj surprinzător:

„Ca și fost participant la Insula Iubirii atât din postura de concurent, cât si de cea de ispita, îți recomand să traiești experiența! 🔥

➡Inscrie-te pe casting.a1.ro si mergi în Thailanda! 🏝
https://casting.a1.ro/insula-iubirii/

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube