Antena Căutare

Drama neștiută a lui Marcel Andrei de la Insula Iubirii, sezonul 8. Prin ce a trecut ispita masculină

Marcel Andrei și-a făcut curaj și a vorbit, în fața telespectatorilor, despre drama vieții sale. Ispita masculină i-a povestit Mariei detalii importante despre copilăria lui, dar și despre momentele dificile prin care a trecut de-a lungul vieții.

Galerie
Marcel Andrei și-a făcut curaj și a vorbit, în fața telespectatorilor, despre drama vieții sale | Antena 1

Printre ispitele masculine care au atras atenția publicului încă din primele ediții Insula Iubirii, sezonul 8 se numără și Marcel Andrei. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a cucerit oamenii de acasă cu felul său carismatic și sinceritatea.

Încă de când a cunoscut concurentele, ispita masculină s-a arătat interesat de Maria, iubita lui Dani. Acesta a scos toate „armele” din dotare pentru a o face pe tânără să „calce strâmb” în relația cu partenerul său.

Citește și: Teodor Costache, de nerecunoscut în fotografiile vechi. Cum arăta ispita în urmă cu 7 ani

Marcel Andrei a petrecut o mare parte a timpului din Thailanda alături de iubita lui Dani. Mai mult, ispita masculină a făcut o mulțime de gesturi romantice și frumoase pentru concurentă. Din filmările difuzate pe TV se poate observa că bărbatul îi aduce micul dejun în cameră, în fiecare dimineață.

Articolul continuă după reclamă

Prin ce dramă a trecut ispita Marcel Andrei de la Insula Iubirii, sezonul 8

Din primele zile pe insulă, Marcel Andrei și Maria au vorbit deschis despre viața lor de acasă. Bărbatul s-a simțit atât de confortabil în preajma tinerei încât i-a povestit despre drama prin care a trecut în copilărie.

Ispita masculină i-a spus iubitei lui Dani că a fost nevoit să plece de acasă la o vârstă fragedă, după ce părinții lui au plecat din țară. Mama și tatăl acestuia au ajuns la despărțire, lucru care l-a afectat pe Marcel Andrei.

De asemenea, bărbatul i s-a mai zis Mariei și despre cariera pe care a avut-o înainte să devină barman și chelner în Insulele Canare. Puțini sunt cei care știu că ispita masculină de la Insula Iubirii sezonul 8 a lucrat în armată timp de 5 ani.

„Eu sunt plecat de acasă de la vârsta de 15 ani. Ai mei lucrau ca și gardieni publici amândoi și după aceea nu le-a mai convenit salariul, nu mai era suficient și după aceea, a plecat mama mea, după aceea și tatăl meu și pe parcurs s-au despărțit.

Citește și: Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase

Așa a fost să fie… De la vârsta de 15 ani am rămas singur. Eu am o istorie (n.r. arată către tatuaje). Este sora mea, nepoata mea, mama și numele tatălui meu. Am și un soldat pentru că am lucrat cinci ani în armată și mi-am făcut tatuajele astea ca să fiu aproape de familie pentru că mereu eram departe.”, a povestit el la Insula Iubirii sezonul 8.

Marcel Andrei a decis să își schimbe viața complet după ce a renunțat la meseria lui din armată. Acesta și-a lăsat barbă, și-a făcut tatuaje și s-a tuns foarte scurt. De asemenea, bărbatul și-a găsit curajul de a începe totul de la zero în Tenerife.

Deși i-a fost dificil să se adapteze pe cea mai mare insulă din arhipelagul Canare din Oceanul Atlantic, acum ispita masculină se simte ca acasă acolo având o mulțime de prieteni și oameni dragi.

Cum a ajuns ispita Marcel de la Insula Iubirii să locuiască în Tenerife și să vorbească spaniolă. De ce a plecat din țar... Cine e și cum arată mama lui Marcel, ispita de la Insula Iubirii, sezonul 8. El se mândreșe cu femeia care i-a dat viață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x