Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 17 iulie 2024. Maria și ispita Marcel, apropieri neașteptate din prima noapte. Cum i-au surprins camerele

Maria și ispita Marcel au fost extrem de apropiați încă din prima noapte, la Insula Iubirii sezon 8, episodul 3 din 17 iulie 2024. Cei doi s-au retas singuri și au început să se cunoască mai bine. Ce dezvăluiri personale au făcut.

Galerie
Maria și ispita Marcel au fost extrem de apropiați încă din prima noapte, la Insula Iubirii sezon 8, episodul 3 din 17 iulie 2024 | Antena 1

După ce au cunoscut toate ispitele într-o primă ceremonie a focului tensionată, atât fetele cât și băieții s-au întors în resorturile lor. La scut timp, și-au făcut apariția și ispitele și chiar dacă era o oră târzie în noapte, a început petrecerea pe ambele insule.

Fetele au început să se cunoască mai bine cu ispitele masculine și nu s-au abținut să le dezvăluie problemele cu care se confruntă în cuplu. Maria a fost prima care a spart gheața și chiar s-a retras cu ispita Marcel pe plajă.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Daiana, vizibil afectată de separarea de Rareș: „Pe mine m-a durut tot corpul. N-am mai putut”

Cum au fost surprinși Maria și ispita Marcel încă din prima noapte, la Insula Iubirii sezon 8, episodul 3 din 17 iulie 2024

Ispita Marcel a abordat-o pe Maria și discuția s-a legat foarte repede după ce fata a aflat că acesta este aceeași zodie cu iubitul ei.

„Eu sunt zodia Leu, pe 1 august”, a spus băiatul.

„Ah, și prietenul meu e tot Leu. Urăsc zodia asta. Îi place să fie în centrul atenției, să fie pupat, iubit. Și eu cum sunt Fecioară sunt diferită de el și cumva și de aici pornesc multe chestii între noi”, a dezvăluit iubita lu Dani la Insula Iubirii sezon 8, episodul 3 din 17 iulie 2024.

„Uite, în momentul ăsta, eu aș prefera să merg pe plajă să iau două pernuțe și să stăm să ne uităm spre Ocean”, i-a propus ispita Marcel.

Fără să stea prea mult pe gânduri, aceasta a acceptat: „Văd că ești pe vibe-ul tău, liniștit. Dacă vrei, hai să mergem”.

„Unde pleci Maria?”, a întrebat-o Iustina îngrijorată.

„Departe”, a răspuns aceasta.

Cei doi au stat împreună până dimineață chiar dacă ceilalți au plecat să se culce. Ei și-au spus povestea de viață, iar Maria a fost impresionată de ce a descoperit despre Marcel.

„Când l-am văzut prima dată am crezut că e un bad boy. Nicio secudă nu mi-a trecut prin cap că are acest suflet”, a spus fata.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Bianca Mitroi, imagini înduioșătoare cu cele două pisici pierdute. Ce a transmis în mediul online

Maria și ispita Marcel au petrecut și dimineața următoare împreună, au intrat în Ocean și au continuat să se cunoască la Insula Iubirii sezon 8, episodul 3 din 17 iulie 2024.

„Pe Marcel l-a luat flama. Cred că a făcut insolație”, au spus ceilalți băieți.

În același timp, pe insula băieților, și iubitul ei s-a apropiat de ispita Mădălina și au purtat o serie de discuții, iar acesta i-a mărturisit că vrea să o cunoască.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1 și în AntenaPLAY.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Ce afacere are Diandra Moga, ispita de la Insula Iubirii sezonul 8. Din ce își câștigă banii tânăra... Insula Iubirii sezon 8, 17 iulie 2024. Partenerii de cuplu, puși în fața unei alegeri dificile. Ce a anunțat Radu Vâlcan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x