Antena Căutare

FOTO. L-a şi uitat pe Cătălin? Nico de la "Insula Iubirii", în tandreţuri cu alt bărbat după despărţirea de fostul concurent. Fanii sunt în stare de şoc!

Relaţia cu năbădăi dintre Nico şi Cătălin s-a sfârşit în urmă cu puţin timp, cei doi alegând să meargă pe drumuri separate. Cea care pare să îşi dorească să îşi refacă viaţa cât mai curând este chiar fosta concurentă de la "Insula Iubirii"

Relaţia cu năbădăi dintre Nico şi Cătălin s-a sfârşit în urmă cu puţin timp, cei doi alegând să meargă pe drumuri separate. Cea care pare să îşi dorească să îşi refacă viaţa cât mai curând este chiar fosta concurentă de la "Insula Iubirii"

A fost înşelata în Thailanda cu Nicoleta, l-a iertat, au trăit momente unice împreună, însă relaţia dintre Cătălin şi Nico de la "Insula Iubirii - Temptation Island" s-a terminat.

Cea care a pus piciorul în prag pare să fie chiar fosta concurentă. Aceasta s-a fotografiat într-o ipostază neaşteptată cu un alt domn, spre uimirea fanilor emisiunii.

FOTO. L-a şi uitat pe Cătălin? Nico de la "Insula Iubirii", în tandreţuri cu alt bărbat după despărţirea de fostul concurent. Fanii sunt în stare de şoc!

Lovitură de teatru. Cel mai sudat cuplu de la „Insula iubirii” s-a despărțit! Anunțul a fost făcut public... Este oficial. Când începe sezonul al patrulea "INSULA IUBIRII - TEMPTATION ISLAND". Fanii emisiunii, în al nou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x