Antena Căutare

Geta, mama Biancăi Pop, detalii cutremurătoare despre situația în care se află fiica sa. Ce se întâmplă, de fapt, cu fosta ispită

Mama Biancăi Pop a oferit o reacție după ce fiica sa a povestit că a internat-o la Psihiatrie. Ce spune femeia despre situația dificilă în care se află fiica sa, dar și ce informații cutremurătoare au ieșit la iveală despre fosta ispită de la Insula Iubirii.

Colaj cu Bianca Pop și Geta, mama ei Galerie
Mama Biancăi Pop a oferit o reacție după ce fiica sa a povestit că a internat-o la Psihiatrie | Facebook / Antena 1

Bianca Pop s-a aflat pe buzele tuturor în ultima perioadă, după ce a publicat un videoclip extrem de controversat. Fosta ispită de la Insula Iubirii s-a filmat în timp ce se afla în camera Spitalului de Psihiatrie.

Focoasa brunetă a uimit pe toată lumea cu transformarea prin care a trecut, fiind foarte slabă. În plus, dezvăluirile sfășietoare ale tinerei au ajuns și la urechile mamei sale prin intermediul rețelelor sociale.

În cadrul filmulețului, Bianca Pop spune că mama sa a internat-o la Psihiatrie după ce ar fi fost „agresată” de fratele său. Femeia nu a mai putut să se abțină, motiv pentru care s-a decis să spună partea sa de adevăr în ceea ce o privește pe fiica sa.

Citește și: O mai ții minte pe Bianca de la Insula Iubirii? Concurenta a devenit mamă, iar soțul ei candidează la Primărie | Foto

Pe mine m-a adus mama mea la nebuni, pentru că eu am slăbit 15 kilograme. Dar nici nu sunt 15 kilograme, uitați-vă în ce fel de condiții de boschetară stau. Ferească-mă Dumnezeu de nebuni. Păi aici știți ce fel de oameni sunt?! Și frate-miu m-a bătut, a venit poliția și poliția m-a dus la nebuni cu ea în condițiile în care tatăl meu s-a spânzurat și la nebuni a fost mama mea. Din acest moment pentru mine mama mea a murit. Dacă nu mă scoateți de aici, eu îmi tai venele”, povestea fosta ispită de la Insula Iubirii, conform spynews.ro.

Ce declarații cutremurătoare a făcut mama Biancăi Pop este fiica ei

Mama Biancăi Pop a povestit că fiica sa a fost internată la Psihiatrie cu acordul său. Mai mult decât atât, femeia a mai confirmat faptul că fata ei a început să slăbească extrem de mult și să consume substanțe interzise.

N-a bătut-o nimeni. Am plecat cu fiul meu să o ducem acasă. Ea a început să urle pentru că se droghează de câteva luni și a slăbit 18 kilograme și normal că am chemat poliția și salvarea ca să o duce ca să o detoxific.

Ea se droghează și bea, e grav bolnavă. Ea a vrut să sară pe geam, a locuit la etajul 10 și băiatul meu a trebuit să o imobilizeze, dar în niciun caz să o lovească. Ea are o depresie”, a spus mama Biancăi Pop la Antena Stars.

Citește și: Cum arăta ispita Bianca Pop înainte să se tuneze, în urmă cu opt ani! Era cu totul alt om

De asemenea, femeia a mai declarat că fiica sa a vrut să recurgă la gesturi extrem, motiv pentru care a apelat la ajutorul medicilor de specialitate. Din cauza substanțelor pe care le consumă, fosta ispită de la Insula Iubirii nu poate să mai doarmă și este foarte agitată.

Eu am dus-o la medic ca să o salvez, iar mâine nu va fi externată pentru că abia mâine va veni un medic să îi facă analize și să o examineze. Arată ca un copil de 10 ani, așa a ajuns de slabă, a ajuns foarte slabă, e agitată și nu mai doarme.

Eu nu am internat-o la un spital de nebuni, am internat-o la Psihiatrie că trebuie examinată și acolo va primi tratamentul adecvat. E și pe semnătura ei, dar și pe semnătura mea”, a mai adăugat ea, conform sursei citate mai sus.

Un nou cuplu stă să se înfiripe în vila fetelor, la Insula Iubirii. Primul cuplu a părăsit Insula Iubirii cu o cerere în... Insula Iubirii sezonul 6. Ispitele și concurenții au jucat un joc de cunoaștere îndrăzneț, în timp ce au savurat un paha...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x