Antena Căutare

Imagine adorabilă cu Alin Simoiu din copilărie. Cum arăta ispita de la Insula Iubirii când era doar un băiețel

Alin Simoiu, ispita de la Insula Iubirii sezonul 8, a distribuit pe contul de Instagram o imagine adorabilă din copilărie. Prietenii din mediul online au fost luați prin surprindere de postarea bărbatului.

Galerie
Alin Simoiu, ispita de la Insula Iubirii sezonul 8, a distribuit pe contul de Instagram o imagine adorabilă din copilărie | Antena 1

Alin Simoiu se numără printre cele mai îndrăgite ispite masculine din ultimele două sezoane de la Insula Iubirii. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a cucerit simpatia publicului cu sinceritatea și atitudinea lui față de concurente.

Încă din sezonul 7 al reality show-ului, acesta s-a făcut remarcat prin felul carismatic și prin aspectul fizic de invidiat. Fetele de pe insulă au fost atrase de trupul său lucrat în sala de fitness, dar și de ochii săi de un verde deschis.

Bianca Giurcă este concurenta care a picat în ispită alături de Alin Simoiu. Încă de la primele apropieri, bărbatul a dezvăluit că se simte atras de frumoasa șatenă și ca va face orice să îi arate drumul cel bun.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii, exclusiv în AntenaPLAY, din 29 august. Favoriții show-ului fenomen fac dezvăluiri după Marea Finală

Articolul continuă după reclamă

Povestea lor de iubire s-a terminat în Thailanda, unde au petrecut cele mai frumoase momente împreună. Odată cu revenirea în România, cei doi au luat-o pe drumuri separate. Bianca Giurcă a încercat să se împace cu fostul ei iubit, Marius Moise, însă relația lor nu a funcționat.

În sezonul 8 Insula Iubirii, Alin Simoiu a reveni cu forțe proaspete și cu o atitudine diferită pentru a ispiti. De data aceasta, bărbatul s-a apropiat foarte mult de Maria, concurenta cu care a început să facă diferite „joculețe” pe insulă.

De asemenea, ispita masculină a ieșit la câteva date-uri și cu Iustina. Printre fetele de pe insulă care au vrut să-l cunoască pe Alin Simoiu se numără și Simona. Aceasta a dezvăluit în nenumărate rânduri că își dorește o întâlnire cu el pentru a-l face gelos pe Claudiu, partenerul său.

Cum arăta Alin Simoiu în copilărie. Poza care a înduioșat inimile admiratoarelor din mediul online

Pentru că a atras atenția publicului cu atitudinea lui și aspectul fizic, Alin Simoiu a ajuns să se laude cu o comunitate impresionantă de prieteni virtuali pe contul de Instagram, acolo unde ține la curent pe toată lumea cu cele mai speciale evenimente din viața lui.

De curând, ispita masculina de la Insula Iubirii sezonul 8 și-a luat prin surprindere urmăritorii cu o postare neobișnuită. Acesta a publicat o imagine adorabilă cu el de pe vremea când era doar un băiețel.

„Înainte să devin ispită”, a fost descrierea folosită de Alin Simoiu în dreptul pozei.

Un lucru este cert, băiețelul din imagine cu ochii verzi și părul șaten a topit „inimile” prietenilor virtuali. De asemenea, se mai poate observa faptul că Alin Simoiu purta ținute elegante încă din copilărie.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Cum a reacționat Daiana după ce s-au difuzat imaginile cu ispita Flori și iubitul ei, Rareș. Ce a zis

Admiratoarele ispite de la Insula Iubirii sezonul 8 au fost complet cucerite de fotografia drăgălașă.

Telespectatorii îl pot vedea pe Alin Simoiu în sezonul 8 din Insula Iubirii, în fiecare luni, marți și miercuri la Antena 1 și pe AntenaPLAY. Bărbatul a pășit în Thailanda mai pregătit ca niciodată să testeze fetele din cuplu.

Răsturnare de situaţie la Insula Iubirii: pentru unul dintre cupluri, ceremonia finală a focului are loc chiar în seara ... Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Andrei i-a spus „Te iubesc” Diandrei în baie, în timp ce erau în baie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x