Antena Căutare

Insula Iubirii, 11 august 2023. Radu Vâlcan a întrerupt petrecerea cu o veste surpriză. Nimeni nu se aștepta la asta. Ce a urmat

Radu Vâlcan a întrerupt petrecerea de la vila fetelor pentru a da o veste surpriză, în episodul 16 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 11 august 2023. Nimeni nu se aștepta la un astfel de anunț din partea prezentatorului TV.

colaj foto cu radu valcan si concurentele de la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Radu Vâlcan a anunțat o nouă ceremonie a focului la Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Panica a început să își facă apariția la vila fetelor odată cu venirea lui Radu Vâlcan. În episodul 16 din sezonul 7 Insula Iubirii, prezentatorul TV a întrerupt petrecerea pentru a face un anunț ce a luat pe toată lumea prin surprindere.

„Se întâmplă ceva”, a fost replica Claudiei Florescu.

Citește și: Insula Iubirii, 10 august 2023. Radu Vâlcan a anunțat un nou date. Decizia Dariei Cuflic l-a enervat pe Răzvan Kovacs. Ce a făcut

Cristina Rancov, Ana Maria Măriuță, Ema Oprișan, Bianca Giurcă și Claudia Florescu au așteptat cu nerăbdare să afle motivul vizitei. De asemenea, și ispitele masculine au fost curioase să descopere ce se întâmplă.

„Am venit cu vești. Multe lucruri se pot întâmpla”, a mărturisit prezentatorul TV.

Radu Vâlcan, veste complet neașteptată pentru Ema Oprișan în episodul 16 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 11 august 2023

Radu Vâlcan nu a stat prea mult pe gânduri și i-a dezvăluit Emei Oprișan că are ocazia să discute cu Răzvan Kovacs, însă nu în mod direct. Aceasta îi poate transmite un mesaj concurentului prin intermediul lui Romeo Vasiloni.

„Am venit pentru tine! Aș vrea să îți păstrezi zâmbetul pe care îl ai acum pe față pentru că nu vreau să te mai văd plângând. Să știi că de data aceasta am vești bune. Am observat că în continuare ai foarte multe întrebări pentru Răzvan, iar insula îți oferă această ocazie să iei legătura cu el”, a mărturisit prezentatorul TV.

Citește și: Insula Iubirii, 4 august 2023. Radu Vâlcan a anunțat ce concurentă merge la bonfire, de fapt. Ce confesiuni a făcut Ema Oprișan

Concurenta a făcut ochii mari când a auzit vestea: „Serios?! Prin intermediul unui video sau față în față”

„Nu în mod direct cu el. Poți să iei legătura cu Răzvan prin Romeo”, a mai adăugat Radu Vâlcan.

„În momentul ăsta cred că am mai multă încredere în Romeo decât în Răzvan, chiar dacă sună ciudat”, a evidențiat Ema Oprișan.

„Vezi că e presiune mare pe tine, Romeo! Ne vedem mai târziu”, i-a zis prezentatorul TV.

„Toți am rămas cu gura căscată, nimeni nu se aștepta! Ne așteptam să ne cheme pe noi, dar nu pe băieți”, a dezvăluit Claudia Florescu, vizibil uluită de ce s-a întâmplat la vila fetelor.

Ema Oprișan s-a retras în casă pentru a discuta cu Romeo Vasiloni despre bonfire-ul la care urmează să îl întâlnească pe Răzvan Kovacs. Aceasta nu i-a transmis un mesaj concurentului, ci i-a oferit câteva sfaturi utile ispitei masculine.

„Nu vreau să-i zici nimic, îmi doresc să nu te enervezi cum faci mereu indiferent de tot ce ar zice el. Sunt sigură că o să spună că am pus punct pentru că te-am cunoscut pe tine. El nu o să se considere vinovat. Ar fi plăcut să-l faci să își asume, nu să arunce vina pe mine. Du-te și fă-te bombă. Am încredere în tine, da?”, a spus ea.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 11 august 2023. Daria Cuflic s-a enervat pe Răzvan Kovacs. Cum au fost filmați Bianca Giurcă și Alin Sim... Insula Iubirii, 11 august 2023. Ce s-a întâmplat între Romeo Vasiloni și Răzvan Kovacs la bonfire. Au ieșit scântei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x