Antena Căutare

Insula Iubirii, 19 august 2023. Romeo Vasiloni nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a răbufnit. Ce a făcut Ema Oprișan

Romeo Vasiloni nu și-a mai putut stăpâni lacrimi și a răbufnit în ediția 18 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 19 august. Ema Oprișan a simțit nevoia să-i fie alături și să îl consoleze.

colaj foto cu romeo vasiloni si ema oprisan la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Romeo Vasiloni a fost cuprins de lacrimi la Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Ultima petrecere din sezonul 7 Insula Iubirii a venit cu o mulțime de situații imprevizibile. De data aceasta, Romeo Vasilioni a fost copleșit de emoții și a izbucnit în lacrimi de față cu Ema Oprișan și Bogdan Stăruială.

La bonfire-ul special, ispita masculină a dezvăluit că este îndrăgostit de concurentă și că toate gesturile sale sunt pentru a-i intra în grații. De-a lungul emisiunii, Ema Oprișan a ținut să lămurească situația dintre ea și Romeo Vasilioni, spunându-i acestuia că îl iubește prea mult pe Răzvan Kovacs ca să cadă în ispită.

Concurenta a fost luată prin surprindere când a intrat în sufrageria vilei și l-a văzut pe bărbat cu lacrimi pe față.

Citește și: Insula Iubirii, 11 august 2023. Ce s-a întâmplat între Romeo Vasiloni și Răzvan Kovacs la bonfire. Au ieșit scântei

„Unde ai fost? Ce ai?”, l-a întrebat ea.

„M-am dus pe plajă, când m-am întors erau Bogdan și Ema. Am început să plâng”, a dezvăluit ispita masculină.

„Arăta că un copilaș, mi-a fost milă de el”, a mai adăugat tânăra.

„De ce nu vorbești? Sunt aici! Vrei să vorbești sau nu?”, a mai completat ea.

Ce a făcut Ema Oprișan când l-a văzut pe Romeo Vasiloni plângând în ediția 18 din sezonul 7 Insula Iubirii de pe 19 august 2023

Ema Oprișan a vrut să-l consoleze pe Romeo Vasiloni când a văzut în ce stare este. Aceasta l-a strâns tare de mână și l-a ascultat. Se pare că sentimentele lui pentru concurentă au fost prea puternice și s-au exteriorizat.

„Am simțit să-l consolez, iar la mine consolarea înseamnă foarte mult o strângere de mână pentru că așa poți să-i transmiți celuilalt toată energia pozitivă pe care o ai”, a dezvăluit Ema Oprișan.

„Am avut o cădere emoțională. Nu pot să-mi explic! Nu plâng, nu fac chestia asta, dar am simțit o eliberare. S-au acumulat foarte multe chestii și cu Ema”, a susținut Romeo Vasiloni la testimonial.

Citește și: Insula Iubirii, 11 august 2023. Ce a făcut Romeo Vasiloni, cât timp Ema Oprișan se afla la bonfire. La ce gest a apelat concurenta

„Nu mai plânge, că mă enervezi. Ce ai? Dacă mai plângi, plec la somn”, a mai fost replica ei.

„Mă bucur că simt atât de mult! Serios!”, i-a explicat ispita masculină.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 19 august 2023. Bianca Giurcă s-a închis în baie cu Alin Simoiu și nu a mai ținut cont de nimic. Ce s-a ... Insula Iubirii, 19 august 2023. Alin Simoiu a intrat în camera Biancăi Giurcă, în toiul nopții. Ce s-a întâmplat între c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x