Antena Căutare

„Insula Iubirii”. Andreea şi Gabi, discuție BRUTALĂ la ceremonia focului: „Nu mai simt nimic pentru tine! Doar dezamăgire!"

Gabi şi Andreea s-au întâlnit la ceremonia focului pe „Insula Iubirii”, unde au avut o discuție brutală, la finalul căreia au tranșat lucrurile, bărbatul fiind șocat de noua atitudine a partenerei lui.

Gabi şi Andreea s-au întâlnit la ceremonia focului pe „Insula Iubirii”, unde au avut o discuție brutală, la finalul căreia au tranșat lucrurile, bărbatul fiind șocat de noua atitudine a partenerei lui.

„Când am pus punct”?, a întrebat Gabi, uluit de faptul că Andreea considera că relația lor s-a încheiat înainte ca ea să se sărute cu ispita George.

„Eu am pus punct”, a spus Andreea.

„M-ai rănit. Sunt dat peste cap. M-ai uluit. Nu îmi vine să cred. Tot ce ai simțit pentru mine s-a terminat într-o zi și jumătate? Uită-te la mine și spune-mi. Nu mai simți nimic pentru mine?”, a întrebat-o Gabriel.

Andreea, însă, a rămas de neclintit în fața celui alături de care a venit la „Insula Iubirii”.

„Nu mai simt nimic pentru tine. Doar dezamăgire”, a spus Andreea.

„Cum să îi spui unei țări întregi că iubita ta s-a născut obosită?”, a spus ea, susținând cu îndrăzneală un monolog cu care l-a uimit pe Gabi.

Andreea s-a lăudat că nu a plâns deloc de când a ajuns pe „Insula Iubirii”.

În plus, Andreea a privit cu mândrie, alături de Gabi, imagini în care ea se săruta cu ispita George, față de care și-a reafirmat atracția.

Șocat și dezarmat de noua atitudine a Andreei, Gabi a ajuns la concluzia că relația lor a fost o „povară sau o minciună”.

Joc al seducției PERICULOS la „Insula Iubirii”. Săruturi și atingeri fierbinți între Cristi şi Mari! Ispita: „Se joacă c... „Insula Iubirii”. Un cuplu s-a SFĂRÂMAT în mod spectaculos! „Îmi vine să îți dau una!”...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Ultimele știri
x