Insula Iubirii

LUNI | ora 20.00

Hannelore, față în față cu adevărul! De ce nu a divorțat, până acum, de Bogdan: „Nu îmi doresc să îl șterg, Bogdan face parte din viața mea”

 
+2 click pentru
galerie

Hannelore a venit în platoul de la Star Matinal pentru a da cărţile pe faţă! Fosta concurentă „Insula Iubirii” a făcut declarații fără perdea, vorbind despre divorțul de Bogdan și motivele pentru care îi va fi mereu recunoscătoare ispitei Andy.

„Am trăit într-o iluzie până la ”Insula Iubirii. Mi-am dorit să văd numai lucrurile bune din viața mea. Ne-am mințit amândoi. Am încercat să mergem mai departe cu probleme nerezolvate”, a mărturisit Hannelore.

Au divorțat sau nu Hannelore și Bogdan?

În emisiunea lui Cristi Brancu, fosta concurenta „Insula Iubirii” a dezvăluit că este și acum căsătorită, legal, cu Bogdan, cu toate că procedura a fost demarată din noiembrie. Care este motivul întârzierii?

„Din lipsă de timp, în primul rând. A fost destul de grea despărțirea. Acum, simt că am renăscut. Nici eu nu știam cât pot fi de puternică și cum pot trece peste acest obstacol din viața mea. Nu mi-am văzut viața fără el.”

Hannelore: „Nu mi-am văzut viața fără Bogdan”

După atâția ani de relație, Hannelore îi este recunoscătoare lui Bogdan: „Îi mulțumesc pentru tot. Niciodată nu mi-a dorit răul, întotdeauna m-a susținut, chiar dacă îmi doream să fac vreo prostie sau nebunie. O să-mi rămână în suflet toată viața mea. Nu îmi doresc să îl șterg, Bogdan face parte din viața mea.”

„Andi mi-a oferit câteva momente de neuitat”

Bogdan nu este singurul bărbat căruia Hannelore simte nevoia să îi mulțumească, blonda nu l-a uitat pe ispita Andy, despre care spune că i-a oferit momente de neuitat.

„A fost primul bărbat, după Bogdan, care mi-a oferit atenție. Era genul de atenție de care aveam nevoie la momentul respectiv.”

Mai multe detalii, în materialul video de mai jos:

sursa: antenastars.ro

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe