Insula Iubirii

Hannelore, față în față cu adevărul! De ce nu a divorțat, până acum, de Bogdan: „Nu îmi doresc să îl șterg, Bogdan face parte din viața mea”

 
+2 click pentru
galerie

Hannelore a venit în platoul de la Star Matinal pentru a da cărţile pe faţă! Fosta concurentă „Insula Iubirii” a făcut declarații fără perdea, vorbind despre divorțul de Bogdan și motivele pentru care îi va fi mereu recunoscătoare ispitei Andy.

„Am trăit într-o iluzie până la ”Insula Iubirii. Mi-am dorit să văd numai lucrurile bune din viața mea. Ne-am mințit amândoi. Am încercat să mergem mai departe cu probleme nerezolvate”, a mărturisit Hannelore.

Au divorțat sau nu Hannelore și Bogdan?

În emisiunea lui Cristi Brancu, fosta concurenta „Insula Iubirii” a dezvăluit că este și acum căsătorită, legal, cu Bogdan, cu toate că procedura a fost demarată din noiembrie. Care este motivul întârzierii?

„Din lipsă de timp, în primul rând. A fost destul de grea despărțirea. Acum, simt că am renăscut. Nici eu nu știam cât pot fi de puternică și cum pot trece peste acest obstacol din viața mea. Nu mi-am văzut viața fără el.”

Hannelore: „Nu mi-am văzut viața fără Bogdan”

După atâția ani de relație, Hannelore îi este recunoscătoare lui Bogdan: „Îi mulțumesc pentru tot. Niciodată nu mi-a dorit răul, întotdeauna m-a susținut, chiar dacă îmi doream să fac vreo prostie sau nebunie. O să-mi rămână în suflet toată viața mea. Nu îmi doresc să îl șterg, Bogdan face parte din viața mea.”

„Andi mi-a oferit câteva momente de neuitat”

Bogdan nu este singurul bărbat căruia Hannelore simte nevoia să îi mulțumească, blonda nu l-a uitat pe ispita Andy, despre care spune că i-a oferit momente de neuitat.

„A fost primul bărbat, după Bogdan, care mi-a oferit atenție. Era genul de atenție de care aveam nevoie la momentul respectiv.”

Mai multe detalii, în materialul video de mai jos:

sursa: antenastars.ro

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE