Live acumMireasa
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Insula iubirii. Două zile cu infidelități, lacrimi, dar și distracție la maximum. Două dintre concurente renunță la iubirile de acasă!

Se încing spiritele la Insula Iubirii! O ispită masculină pune pe jar trei dintre concurente, în vreme ce pe insula băieților certurile sunt în toi, iar unul dintre ei reușește să le doevină antipatic tuturor colegilor de emisiune

Se încing spiritele la Insula Iubirii! O ispită masculină pune pe jar trei dintre concurente, în vreme ce la insula băieților certurile sunt în toi, iar unul dintre ei reușește să le doevină antipatic tuturor colegilor de emisiune.

În doar douã zile petrecute împreunã la Minitel, Andi reuşeşte, o datã în plus, sã îşi consolideze statutul de ispitã supremã, pericol iminent şi rival incontestabil în rândul bãrbãţilor de la Purimutra şi sã punã pe jar imaginaţia a nu mai puţin de trei concurente: Denisa, Geanina şi Diana.

Citește și:

Scene de gelozie pe Insula Iubirii. Andi este disputat de două concurente: - Ai cam perpelit-o? - Daaaa... Și mi-a plăcut!

Dacã pentru Denisa, lucrurile au fost foarte clare încã de la ceremonia din prima zi, aceasta alegând sã recurgã la gestul final şi sã îşi taie brãţara de cuplu, Geanina, fata care nu a primit nicio veste de pe insula bãieţilor, a ales sã se refugieze în propria ei variantã de interpretare, dar totodatã sã arate şi faptul cã Andi nu îi este indiferent.

Proaspãt eliberatã din relaţia cu Adrian, Denisa se avântã într-o discuţie de câteva zeci de minute cu Andi, discuţie ce va avea un impact major asupra unei alte fete de pe insulã, Geanina. „Sunt surprins sã aflu acest lucru, mã flateazã, mã bucurã interesul ei!”, va mãrturisi Andi la testimonial. Determinatã sã facã orice pentru a-i îndepãrta unul de celãlalt, Geanina îi va tachina pânã când va reuşi sã îi mute pe toţi la piscinã. Pentru câteva minute, starea ei de spirit este una pe care insula o vede pentru prima oarã: o femeie veselã, jucãuşã, plinã de energie şi de entuziasm, însã primul gest de galanterie fãcut de Andi la adresa Denisei îi va schimba din nou starea şi dispoziţia. „Am vãzut cã nu îi sunt indiferent, o afecteazã lucrurile pe care le fac şi dã semne de înţeles cã uşa cãtre inima ei este oarecum întredeschisã!”.

Citește și:

Fetele intră în concurs și ies scântei. Cel mai sudat cuplu al zilei e format din Teodora și Mircea

Pe insula băieților e scandal mare și asta pentru că Aurel a reușit să enerveze pe toată lumea cu jignirile pe față sau cu atacurile din testimoniale. Asta ca să nu mai socotim că nici perechea sa aflată de cealaltă parte a insulei este ignorată total.

Aurel de dă pămât cu fiecare băiat de pe insulă. Colegii de emisiune sunt neiertători: Glumele de șantier. E un lăudăros și e vai de el

Între Costas și una dintre ispite începe să se lege ceva, în vreme ce Adrian nu-și poatea ascunde simpatia pentru Maria. Cei doi reușesc împreună să câștige concursul zilei pentru care au făcut mari eforturi, chiar dacă ispita avea ceva experiență în domeniu.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro