Antena Căutare

Detalii șocante ies la iveală despre Mari de la „Insula iubirii”! „Care ar lua-o de la un pește...”

Au trecut 18 zile de stat în Thailanda și acum a venit marele moment al adevărului! Cuplurile se vor confrunta și vor lua marea decizie!

Au trecut 18 zile de stat în Thailanda și acum a venit marele moment al adevărului! Cuplurile se vor confrunta și vor lua marea decizie!

Primii care se vor înfrunta la ceremonia focului vor fi Mari și Iulilan, care vor fi nevoiți să decidă ce anume vor face în viitor: vor merge împreună ca un cuplu sau vor alege drumuri separate?

Inițial, cei doi au venit în Thailanda pentru a-și testa iubirea. Au fost logodiți și Iulian chiar a povestit cum a luptat cu toate forțele sale pentru a-și câștiga mereu iubita, pe Mari, chiar și atunci când ea a decis să se cupleze cu un alt bărbat.

Iulian nu s-a lăsat pradă disperării și mereu a încercat să o recâștige. Doar că acum, testul din Thailanda s-a dovedit a fi unul prea dificil.

Mari pare să se fi îndrăgostit nebunește de ispită și relația lor a părut că este dată uitării.

Ce au făcut cei doi concurenți, cu puțin timp înainte de bonfire și ce detalii șocante au ieșit la iveală? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Insula Iubirii”!

Momentul adevărului la „Insula iubirii”! Mari și Iulian și Cati și Răzvan răspund la cea mai grea întrebare, la Bonfire... Confruntare URIAȘĂ la „Insula iubirii”! Mari și Iulian au dat cărțile pe față! „Te crezi mai deștept?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x