Antena Căutare

Decizie radicală la „Insula Iubirii”! Ionuț, despre Mirela: „Între noi nu mai poate fi nimic". Scene fierbinți cu Nicoleta: „Obraznică mică!” - VIDEO

Ionuț Gojman a spus că relația lui cu Mirela este încheiată și a lăsat loc unor scene fierbinți alături de isppita Nicoleta.

Ionuț Gojman a spus că relația lui cu Mirela este încheiată și a lăsat loc unor scene fierbinți alături de isppita Nicoleta.

Pentru Ionuț, a urmat întâlnirea în care să îi demonstreze ispitei că el este bărbatul care poate pune în dificultate orice femeie. De altfel, el a avertizat-o în legătură cu poziția mâinii ei, în mașină. „Obraznică mică”, i-a spus el.

Ionuț Gojman a mai spus că nu are nici un regret pe „Insula Iubirii”.

„Nu am făcut nimic din ce nu am vrut și nu regret nimic. Aș face totul exact la fel, dacă ar fi să o iau de la capăt”, a spus încrezător Gojman, amintind de momentul în care Mirela i-a tras pantalonii ispitei.

„Nu am mai urmărit parcursul de atunci, dar eu îmi respect familia. Nu ai cum să negi la mine, la ai mei, cu o asemenea femeie… Unde tatăl meu este respectat de o viață și este primarul comunei. Satul de 3.000 de oameni se va uita la emisiune de la A la Z. Eu nu am nevoie de o asemenea femeie. Să mă împac cu ea ca să ce? Să îmi amintesc mâine că i-a tras pantalonii? E jignitor. E treaba ei, dacă ea și-a asumat-o, să și-o asume în continuare”, a spus Gojman.

Mirela, însă, a început să plângă la Minitel. „Mă simt așa de folosită!”, a spus ea.

Pentru prima dată când se află pe Insula Iubirii, Mirela și-a dat frâu liber sentimentelor care o macină de foarte mult timp.

„Acum conștientizează că tot ce a făcut ea, toate săgețile, toate mesajele, tot ce a spus sperând să ajungă la Ionuț…s-a năruit. Nu mai există nicio speranță. Chiar dacă spunea că nu mai vrea să audă de Gojman, acesta, momentul când plânge, este cel în care realizează că nu mai poate fi cu Ionuț”, a spus ispita Mircea.

Cati, sinceritate maximă: „Cine vrea să se căsătorească să vină la Insula Iubirii". Ce argumente are - VIDEO... Nicoleta, test periculos pentru Ionuț Gojman! „Dacă ți-aș spune că vreau să ne iubim, ai face-o?”. Ce răspuns a primit -...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x