Antena Căutare

Dovadă de iubire, în văzul tuturor! Bogdan a lăsat-o pe ispita Irina fără cuvinte: „Am crezut că o să fie mai inhibat”

Insula Iubirii. Sezon 5. Episod 13. Dimineața a început cu un gest neașteptat. Bogdan i-a oferit Irinei, ispita de care nu se dezlipește, un imens buchet de flori.

Insula Iubirii. Sezon 5. Episod 13. Dimineața a început cu un gest neașteptat. Bogdan i-a oferit Irinei, ispita de care nu se dezlipește, un imens buchet de flori.

Bogdan a cerut echipei Insula Iubirii ajutorul pentru a-i pregăti o surpriză ispitei. O oră mai târziu, concurentul i-a oferit un buchet de trandafiri albi, gest care a lăsat-o pe Irina fără cuvinte.

„A fost un gest foarte drăguț. M-a surprins foarte plăcut. Nu mă aștepam, sincer, să fie galant. Am văzut că e educat, smart, dar nu mă așteptam să aibă atitudinea asta de gentleman. Poate dacă am fi continuat acasă, da, dar nu aici, în fața camerelor de filmat. Am crezut că o să fie mai inhibat”, a mărturisit Irina.

Cei doi și-au continuat ziua plecând la un date, ocazie cu care Bogdan și-a deschis sufletul în fața femeii care l-a fermecat încă din primele ore petrecute pe insulă.

„Mă simțeam ca la Burlăcița. Parcă venisem să fiu eu cea cucerită”, a adăugat ispita.

Denisa, scârbită de comportamentul lui Adrian: „Cum poți să spui că nu îl cunoști așa, dacă el chiar așa e?!”... Ce s-a întâmplat la Insula Iubirii, episodul 13, sezonul 5: Geanina și Andi și-au petrecut prima noapte împreună. Adrian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x