Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Ce decizie au luat Simona și Claudiu în legătură cu relația lor.Cum au plecat de pe insulă

În episodul 18 din sezonul 8 Insula Iubirii, Simona și Claudiu erau la confruntarea finală, la ultimul bonfire pe insulă, iar ispita Anamaria era și ea alături de ei.

Galerie
Radu Vâlcan le-a spus că urmează marea întrebare pentru ei. Mai întâi l-a întrebat pe Claudiu cum își dorește să plece de pe insula iubirii – cu Simona, cu Anamaria sau singur. | A1

Înainte de a pleca de lângă Simona și Claudiu, Anamaria i-a oferit un sfat Simonei.

Simona și Claudiu au luat decizia. Cum au plecat de pe insulă

„Nu pleca capul. Pică coroana”, i-a zis Anamaria.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Rareș a văzut cum Daiana l-a pălmuit pe Radu. Concurentul spune că și pe el l-a lovit

Ana i-a transmis și lui Claudiu un ultim mesaj.

„Nu răni că doare”, i-a spus Ana.

Radu Vâlcan le-a spus că urmează marea întrebare pentru ei. Mai întâi l-a întrebat pe Claudiu cum își dorește să plece de pe insula iubirii – cu Simona, cu Anamaria sau singur.

Înainte de a răspunde, Claudiu a oftat și a zis că ar vrea să plece împreună cu Simona dacă și ea vrea același lucru. Apoi a venit timpul ca și Simona să răspundă.

„Radu, am început parcursul acestei experiențe ținându-ne de mână și am zis că o să fie bine. Acum la sfârșit îl țin în continuare de mână și spun că o să îmi fie mie pe viitor singură. Și o să plec singură de pe insulă”, a spus Simona foarte hotărâtă.

În semn de respect pentru sentimentele dintre ei, Claudiu i-a sărutat mâna Simonei. Claudiu a început să plângă, dar Simona a demonstrat că e mai puternică.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Reacția lui Cornel când o vede pe Iustina lipită de ispita Teo. Cum a comentat imaginile

Împreună sau separat? Imagini cu Simona și Claudiu după experiența de la Insula Iubirii. Care e statusul lor în acest moment

„E o decizie grea, o decizie pe care mi-am asumat-o că va urma. Sper să își găsească fericirea și mă bucur că în urma relației cu mine e o femeie puternică și sunt sigur că o să își găsească ce merită și tot ce își dorește”, a zis Claudiu.

Simona i-a transmis și ea un mesaj fostul ei iubit.

„Pot să zic că a fost și susțin în continuare prima mea iubire cu adevărat, dar, Claudiu, indiferent cât te iubesc și ți-am dus dorul, eu nu am cum să trăiesc cu un bărbat ca tine. Claudiu, tu mai ai multe de experimentat, mai ai multe de trăit. (...) Ești egoist, te gândești doar la tine”, a zis Simona.

Claudiu a încercat să o facă pe Simona să se răzgândească cu vorbe dulci și a luat-o de mână, plângând în continuare.

La scurt timp dupa terminarea emisiunii, echipa Insula Iubirii s-a întâlnit cu Simona și Claudiu pentru a vedea cum a decurs viața lor după experiența de pe insulă.

„Da, de pe insulă am plecat separați doar că ne-am împăcat imediat când am ajuns la hotel”, a spus Simona.

Claudiu spune că nu regretă nimic din ce a făcut pe insulă.

„Faptele lui într-adevăr mi-au demonstrat că el își dorește relația aceasta și mă dorește în viața lui”, a povestit Simona.

Ea a mai spus că iubitul ei Claudiu a devenit mult mai atent la nevoile ei.

De cealaltă parte, ispita Anamaria a spus că ar fi fost interesant să dea toți testimonialul. Ea a spus că la scurt timp după ce s-au întors în țară Claudiu i-a dat mesaj câteva zile la rând.

Claudiu i-a spus Simonei că vorbea cu Anamaria și nu a putut să îi ascundă acest lucru. Simona l-a făcut să aleagă din nou, iar Claudiu i-a blocat Anei numărul de telefon.

„Am ales să rup orice legătură cu ea să nu îi mai creez alte gânduri”, a spus Claudiu.

„În viață să nu spui niciodată niciodată”, spunea Simona.

Anamaria nu înțelegea cum Simona a acceptat să „reîncălzească ciiorba”.

„La un moment dat se strică de tot. Mi se pare că s-au mințit amândoi”, a zis ispita Anamaria.

Citește și: Cum arăta ispita Mădălina Maricuț de la Insula Iubirii sezonul 8 în urmă cu nouă ani. Purta ținute office și era total schimbată

Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Simona a răbufnit la confruntarea față în față cu Claudiu la ceremonia finală a ... Insula Iubirii, sezonul 8. Prima reacție a Simonei după ce s-a aflat despre împăcare cu Claudiu. Cum și-a justificat dec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel Miercuri, 11.09.2024, 15:59
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x