Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 6 august 2024. Ce a spus Cornel după ce a văzut imagini cu Iustina la bonfire. Declarația lui uluitoare

Cornel a văzut o serie de imagini cu Iustina pe care nu și le putea imagina. Bărbatul a rămas siderat de comportamnetul fostei logodnice și de cum a putut să vorbească despre el. Cum a comentat totul, la Insula Iubrii sezon 10, episodul 11 din 6 august 2024.

Galerie
Ce a dezvăluit Cornel despre Iustina după ce auzit cum vorbește despre el, la Insula Iubirii sezon 8, episodul 11 din 6 august 2024 | Antena 1

Băieții au avut un nou bonfire, dar Cornel și Iustina au fost în prim-plan. Concurentul de la Insula Iubrii sezon 10 a avut ocazis să vadă o serie de imagini cu logodnica sa care l-au întristat profund și l-au pus pe gânduri. În plus, el a venit cu inelul de logodnă care i-a fost înapoi, pus la gât.

„Nu știu dacă i-l mai dăruiesc înapoi. Pentru că după ultima ceartă din România, i-am promis că dacă îl mai dă jos, nu i-l mai dau înapoi. Și eu după primul bonfire am vrut să întrerup. Știu că e vulcanică, pentru că are în ea gelozia care nu se poate stăpâni, dar sunt aici să confirm că nu am făcut nimic care să rupă imaginea”, a spus Cornel.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 8, 5 august 2024. Cornel a făcut dezvăluiri despre „problemele cu femeile” și a izbucnit în hohote de plâns

Ce a dezvăluit Cornel despre Iustina după ce auzit cum vorbește despre el, la Insula Iubirii sezon 8, episodul 11 din 6 august 2024

Încă de când au pornit imaginile de pe insula fetelor, Cornel și-a dat seama ce îl așteaptă. El a văzut-o pe Iustina făcând planuri de după despărțire, dar situația a „degenrat” rapid și aceasta a pornit o rafală de jigniri la adresa lui.

„La dracu! Nu taci din gură niciodată”, a răbufnit logodnicul Iustinei în timp ce rula videoclipul.

Iustina nu a mai avut niciun filtru și a oferit detalii din viața intimă cu partenerul ei. Extrem de rușinat, el a cerut să nu comenteze imaginile. Nici Radu Vâlcan nu a știu ce să mai spună după ce au urmărit împreună secvențele din vila fetelor, la Insula Iubirii sezon 8, episodul 11 din 6 august 2024

„Pot să nu comentez? Am varianta asta?”, a fost tot ce a putut să mai spună Cornel.

„N-aș comenta nici eu, sincer. Știi că la un moment dat ziceam că până la finalul emisiunii aflăm și pin-ul de la card. Aia ar fi cea mai mică problemă. Am aflat alte lucruri”

„N-am crezut că o persoană poate să spună asta la televizor. E ceva de nedescris. M-a jignit într-un mod în care nu pot să iert. Practic, în seara asta a șters toate sentimentele pe care le mai aveam. E o caracterisitcă a ei când se enervează. Nu ține cont de nimeni și nimic. Asta nu doar cu mine. Chiar și cu părinții eu face la fel”, a mai povestit concurentul de la Insula Iubrii sezon 8.

Citește și: Ce semnificație tristă au tatuajele lui Marcel. Ispita de la Insula Iubirii are o întreagă istorie ascunsă în spatele lor

De asemenea, într-o pauză de filmări, camerele au surprins o discuție între Cornel și ceilalți băieți care îi spuneau că nu știu cum a reușit să stea el cu Iustina.

„După primul bonfire îi scrisem o poezie, o pusesem lângă cabană, dar după ce l-am văzut, m-am dus am luat-o și am aruncat și am scris că nu merită nici ea”, a mai recunoscut el.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 6 august 2024. Ce i-a căzut lui Andrei din buzunar când se aștepta mai puțin: „Rămâne între noi”... Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ispita Marcel și ispita Alin, discuție între patru ochi. Ce plan a pus la cale "Mal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x