Antena Căutare

Ce semnificație tristă au tatuajele lui Marcel. Ispita de la Insula Iubirii are o întreagă istorie ascunsă în spatele lor

„Maluma baby” ascunde o întreagă poveste în spatele tatuajelor. Ce semnificație tristă au și de ce a ales să le facă: „Așa a fost să fie...”

Galerie
Ce semnificație tristă au tatuajele lui Marcel. Ispita de la Insula Iubirii are o întreagă istorie ascunsă în spatele lor | Antena 1/ Instagram

Ispita Marcel, una dintre cele mai controversate apariții de la Insula Iubirii sezonul 8, are o poveste de viață foarte tristă, la care nu mulți se așteptau.

Deși inițial a fost perceput ca un „băiat rău” plin de tatuaje și tupeu, Marcel a dat dovadă chiar de contrariul acestor aparențe cu ajutorul interacțiunilor pe care le are în special cu Maria.

Citește și: Ce studii are ispita Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8, de fapt. Ce s-a aflat despre „Maluma”

Iată ce poveste tristă stă în spatele tatuajelor lui Marcel aka „Maluma Baby”!

Articolul continuă după reclamă

Semnificația tatuajelor lui Marcel, ispita masculină de la Insula Iubirii sezonul 8

Ispita masculină are acum 31 de ani, iar jumătate din viață și-a petrecut-o departe de casă din cauza situației dramatice pe care a avut-o în familie.

Potrivit spuselor lui, acesta a plecat de acasă destul de devreme, mai exact de la vârsta de 15 ani după ce părinții lui au decis să pună capăt mariajului. Marcel a fost nevoit să se descurce pe cont propriu, iar acest lucru l-a făcut să fie bărbatul puternic din ziua de astăzi.

„Maluma”, așa cum îi place să fie alintat, i-a povestit Mariei despre drama vieții sale, dar și despre semnificația tatuajelor care au o legătură extrem de puternică cu familia sa.

„Eu sunt plecat de acasă de la vârsta de 15 ani. Ai mei lucrau ca și gardieni publici amândoi și după aceea nu le-a mai convenit salariul, nu mai era suficient și după aceea, a plecat mama mea, după aceea și tatăl meu și pe parcurs s-au despărțit.

Așa a fost să fie... De la vârsta de 15 ani am rămas singur. Eu am o istorie (n.r. aratându-i tatuajele). Este sora mea, nepoata mea, mama și numele tatălui meu. Am și un soldat pentru că am lucrat cinci ani în armată și mi-am făcut tatuajele astea ca să fiu aproape de familie pentru că mereu eram departe”, i-a mărturisit ispita Marcel concurentei.

Faptul că Marcel și-a tatuat chipul celor mai importanți oameni din viața lui simbolizează atașamentul puternic pe care îl are față de ei, dând dovadă de loialitate, sprijin și multă afecțiune.

Tatuajele cu membri familiei îi pot aminti de momente speciale sau dificile prin care au trecut împreună, pe care cu siguranță „Maluma” nu le va uita niciodată.

Chipurile tatuate pe pielea sa pot fi interpretate și ca adevărate talismane norocoase, care îi pot oferi sentimentul de protecție și de confort, simțind că persoanele respective îi sunt mereu alături.

Citește și: Cum arată vila în care locuiește ispita Marcel Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8: „Aici e un view superb ca să vezi sumpsetul”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1 și în AntenaPLAY.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Citește și: Cine e și cum arată iubita ispitei Marcel, Armina. Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut după încheierea filmărilor sezonului 8

Alin Simoiu a făcut anunțul! Cu ce afacere vrea să dea lovitura în România. Din ce vrea să câștige bani și ce afaceri ma... Ispita Maria Tebieș de la Insula Iubirii sezonul 8, apariție senzuală! Ipostaza extrem de îndrăzneață în care s-a pozat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x