Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 6 august 2024. Iustina, dans la limita difuzabilului, după ce i-a expediat inelul lui Cornel. Ce a urmat

Iustina s-a dezlănțuit după ce i-a expediat inelul de logodnă lui Cornel. Fata a vrut să îl dea uitării și s-a refugiat în distracție și dans, la Insula Iubrii sezon 8, episodul 11 din 6 august. Cum a reacționat Cornel când a primit bijuteria adusă de dronă.

Galerie
Iustina s-a dezlănțuit după ce i-a expediat inelul de logodnă lui Cornel, la Insula Iubirii sezon 8, episodul 11 din 6 august 2024 | Antena 1

După decizia de a rupe logodna cu Cornel, Iustina nu a mai ținut cont de nimic. Tânăra s-a dezlănțuit la petrecere și i-a transmis mai multe mesaje bărbatului care a rănit-o. Concurenta de la Insula Iubirii sezon 8 și-a înnecat amarul în alcool, iar mișcările ei de dans au fost la limita difuzabilului.

Cum a reacționat Cornel când a primit inelul de logodnă expediat de pe insula fetelor, la Insula Iubrii sezon 8, episodul 11 din 6 august

O dronă a apărut pe insula băieților și deși toți se așteptau să aducă un bilețel de dragoste au fost șocați când au văzut ce se ascunde în săculețul roșu. Iustina i-a expediat lui Cornel inelul de logodnă și bărbatul l-a identificat imediat.

„Nu mai era el, se înnegrise, era un norișor negru, tuna, fulgera”, a remarcat ipsita Lala.

„Era fiert. Terminat. O veste destul de urâtă, dar nu se face așa. Iustina este o persoană slabă, care nu are încerede în ea. Și nu are răbdare, iar cine nu are răbdare, e un om pierdut”, a spus și Andrei.

Citește și: Ce a povestit ispita Mădălina Maricuț despre trecutul său amoros la castingul Insula Iubirii. A făcut mărturisiri picante

„Am primit ce era al meu înapoi. Mă așteptam. Știam că se va întâmpla asta”, a spus acesta după ce a primit inelul de logodnă de la Iustina, la Insula Iubrii sezon 8, episodul 11 din 6 august

Cornel a luat inelul și a încercat să și-l așeze pe degetul mic, apoi s-a retras pentru scurt timp în cameră.

Iustina a prestat un dans la limita difuzabilului după ce i-a trimis inelul de logdnă lui Cornel, la Insula Iubirii sezon 8, episodul 11 din 6 august 2024

În același timp, pe insula fetelor, distracția era în toi. Prospăt despărțită, Iustina a încins atmosfera cu mișcările ei lascive.

Fata a cântat și a dansat pe rând cu toți băieții și nu a mai ținut cont că este filmată. În plus, aceasta avut și o serie de accidente vestimentare.

„Pentru fericire”, a închinat ea un pahar, alături de celelalte fete și de ispitele masculine.

„În momentele în care se distează, ea cam uită de tot. Uită de tot și se descarcă și nu prea mai ține cont de foarte multe lucruri”, a spus ispita Teo.

„Corny Horny, uită-te bine! Cornele, uite ce ai pierdut! În viața ta așa prințesă nu mai găsești, băiatul meu. Cornele, doar la televiozor mai vezi asta. Rămai iubirea vieții mele, dar nu o să mai fim împreună niciodată”, i-a tot transmis Iustina la cameră lui Cornel, în timp ce dansa lasciv, la Insula Iubirii sezon 8, episodul 11 din 6 august 2024.

La un moment dat, Cristina a intervenit și a încercat să o mai calmeze pe tânără.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ce dezvăluire neașteptată a făcut Simona despre Claudiu, plângând în hohote. Toți au amuțit

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Insula Iubirii sezon 8, 6 august 2024. Dani, speriat după apropierile „interzise” dintre el și ispita Mădălina. Ce i-a r... Insula Iubirii sezon 8, 6 august 2024. Prima ceartă dintre Andrei și ispita Diandra. Ce l-a deranjat pe soțul Cristinei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x