Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8. Ce părere are Diandra despre faptul că Andrei și Cristina au rămas împreună, după experiența din Thailanda

Diandra, ispita feminină de la Insula Iubirii sezonul 8, și-a spus părerea sinceră despre împăcarea lui Andrei cu fosta soție, Cristina. Mesajul ei a luat prin surprindere pe toată lumea.

Galerie
Diandra, ispita feminină de la Insula Iubirii sezonul 8, și-a spus părerea sinceră despre împăcarea lui Andrei cu fosta soție, Cristina | Antena 1

Parcursul pe care l-au avut Andrei și Cristina la Insula Iubirii sezonul 8 a fost unul controversat și neașteptat. Deși au venit foarte încrezători în relația lor, concurenta a avut parte de o surpriză din partea bărbatului cu care se căsătorise în urmă cu 10 ani.

Încă din primele zile în Thailanda, concurentul s-a apropiat de ispita Diandra. Camerele de filmat au surprins între ei atingeri tandre, discuții neașteptate și săruturi pasionale. De asemenea, Andrei a vorbit în nenumărate rânduri despre ceea ce îi lipsea în cuplu.

Povestea de iubire pe care și-a construit-o cu ispita feminină pe insulă a făcut-o pe Cristina, soția concurentului, să sufere foarte mult. Tinerei îi era foarte greu să privească imaginile cu Andrei și Diandra, de la fiecare ceremonie a focului.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ema și Răzvan Kovacs, surprinși din nou împreună, după zvonurile despărțirii. Ce s-a întâmplat, de fapt

Articolul continuă după reclamă

Soarele a răsărit și pe strada Cristinei, după zilele în care a plâns. Aceasta a reușit să lege o relație deosebită cu ispita Eric. În ultimele zile din Thailanda, bărbatul i-a „furat” și câteva sărutări concurentei.

La bonfire-ul final, Andrei și Cristina au hotărât să plece separat în România. Lucrurile au luat o întorsătură uluitoare atunci când au revenit în țară. După ce au divorțat, concurenții s-au decis să mai ofere o șansă relației lor.

În prezent, Cristina susține pe rețelele sociale că povestea de iubire cu fostul soț a ajuns la final. Ea a mai declarat că au rămas doar prieteni.

Ce mesaj a transmis ispita Diandra de la Insula Iubirii sezonul 8, după ce a fost pusă să își spună părerea despre cuplul Andrei - Cristina

De curând, Diandra a fost pusă de prietenii din mediul online să își spună părerea despre cuplul Andrei - Cristina. Ispita feminină a transmis un mesaj la care puțini se așteptau.

„Nu mă privește. Și recomand detașarea de la deciziile și alegerile fiecăruia. Suntem liberi să decidem. Suntem liberi să procedăm cu considerăm că este mai corect și ok pentru noi. Fiecare cu lecțiile sale!

Consider că e puțin cam prea multă implicare emoțională în ceva ce nu noi trăim, acum, și nu ne afectează. Lăsați oamenii să fie cum doresc, dacă așa simt. Nu încurajez hate-ul, jignirile sau condamnarea care are loc în online, indiferent de alegerile făcute. Chiar dacă nu înțelegem, nu concepem cum, de ce, asta nu ne dă dreptul să năvălim asupra vieții cuiva și să vandalizăm trăirile oamenilor. Oferiți liniște și decență, dacă vreți să ajutați sau să faceți un bine. Fiecare este 100% responsabil de propria viață. Cum îți așterni, așa dormi. Le doresc vindecare, înțelepciune, fericire, pace și decizii corecte de acum înainte. Fie că împreună sau separat. Alegerea le aparține”, a scris ispita feminină în dreptul unui InstaStoy.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Alin Simoiu a vorbit despre tacticile folosite cu Iustina și Maria. Ce a dezvăluit

Urmărește Interviurile Insula Iubirii pe AntenaPLAY. Ispitele și concurenții vorbesc despre experiența sezonului 8. Nu rata cele mai așteptate declarații, după terminarea filmărilor din Thailanda.

Insula Iubirii, sezonul 8. Cum arăta ispita Ioana Zamfir în 2018. Imaginile în care tânăra e de nerecunoscut... Insula Iubirii, sezonul 8. Reacția lui Daniel Ungureanu după ce a fost criticat pentru că e liber profesionist.Ce mesaj ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x