Antena Căutare

Insula Iubirii, sezon 8. Cum s-a filmat Cristina alături de mama ei, după ce a confirmat despărțirea de Andrei. Ce s-a observat

Cristina, concurenta de la Insula Iubirii sezon 8, a făcut o postare emoționantă în care apare alături de mama ei. Se pare că relația dintre cele două este mult mai bună de când tânăra a confirmat despărțirea de Andrei.

Galerie
Cristina, concurenta de la Insula Iubirii sezon 8, a făcut o postare emoționantă în care apare alături de mama ei | Antena 1 & Facebook

Cristina, concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8, și-a luat prin surprindere prietenii din mediul online cu un InstaStory emoționant. Aceasta s-a lăsat filmată alături de mama ei în ipostaze copleșitoare.

Un lucru pe care l-au observat rapid internauții a fost faptul că relația pe care o are tânăra cu mama ei este mult mai bună acum, după ce a confirmat despărțirea de Andrei. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că legătura dintre cele două s-a „stricat” după întoarcerea tinerei din Thailanda.

Andrei și Cristina au avut un parcurs uluitor la Insula Iubirii. Aceștia au venit să își testeze fidelitatea, după 10 ani de căsnicie. Deși aveau mare încredere în cuplul lor, concurenții au picat în ispită.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 8. Daiana a reacționat abia acum, după ce a fost refuzată de Radu la dream date. Ce a publicat pe internet

Articolul continuă după reclamă

Gesturile pe care bărbatul le-a făcut față de partenera lui au afectat-o până și pe mama Cristinei. În timp ce se difuza emisiunea pe micile ecrane ale telespectatorilor, doamna Tanța a reacționat dur în mediul online despre comportamentul ginerelui său.

Odată cu revenirea în România, concurenta a fost sfătuită și susținută de familie să divorțeze de Andrei. Conform declarațiilor făcute de Cristina, se pare că cei doi s-au despărțit, dar nu pentru mult timp. Aceștia au hotărât să se împace, lucru cu care mama tinerei nu a fost de acord.

În testimonialul de după Insula Iubirii sezonul 8, fosta soție a lui Andrei a scos la iveală că nu mai locuiește în casă alături de mama ei, ci într-un apartament cu chirie. Încă de pe atunci, tânăra a dat de înțeles că situația cu doamna Tanța este destul de tensionată.

Cum s-au filmat Cristina, concurenta de la Insula Iubirii sezon8, și mama ei

La finalul lunii august, după ultima ceremonie a focului difuzată pe TV, Cristina a dezvăluit public că nu mai formează un cuplu cu Andrei.

„Am înțeles încă o dată câ mie îmi trebuie o pauză pentru sufletul meu, deși dădusem o a doua șansă până să vină emisiunea. Încă am sentimente pentru Andrei, încă îl iubesc (...) Iubesc omul în care, dar nu pot să trăiesc la nesfârșit pe îndoieli, cu rănile sufletești pe care le am. Vreau să mă vindec. Voi face terapie în continuare. Voi fi prietenul lui. Noi locuim în același oraș, o să ne mai intersectăm, o să mai fim în poze împreună. O să-i răspund la telefon, vreau să-l ajut să se vindece.”, spunea Cristina pe atunci, într-un live pe TikTok.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Teo a recunoscut dacă a avut sentimente pentru Iustina. Ce a dezvăluit băiatul

După anunțul despărțirii de Andrei, concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8 a publicat un InstaStory emoționant alături de mama ei. Se pare că doamna Tanța și fiica ei au revenit la relația specială pe care o aveau, odată ce fostul soț a dispărut din viața tinerei.

Cele două s-au filmat în ipostaze înduioșătoare de mamă - fiică. De asemenea, pe chipul doamnei Tanța se vede fericirea pentru că fata ei este bine.

Insula Iubirii, sezon 8. Daiana a reacționat abia acum, după ce a fost refuzată de Radu la dream date. Ce a publicat pe ... Ce mesaj a transmis Iustina Loghin de la Insula Iubirii sezonul 8 către fiica ei nenăscută. Ce reacție a avut Cornel Luc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x