Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 8. Mama Cristinei, mesaj tranșant înainte de bonfire-ul final. I s-a adresat direct ginerelui Andrei

Mama Cristinei, femeia alături de care au locuit cei doi concurenți de la Insula Iubirii sezonul 8 de-a lungul mariajului a răbufnit. Aceasta i s-a adresat direct lui Andrei într-o postare în mediul online.

Galerie
Insula Iubirii sezonul 8. Ce mesaj tranșant a transmis mama Cristinei, înainte de difizarea bonfire-ului final | Antena 1

Mama Cristinei nu s-a mai abținut și a răbufnit în mediul online la adresa ginerelui ei. Femeia a distribuit un reel în care Andrei reacționa la imaginile cu fiica ei și Eric de pe Insulă și a spus tot ce avea pe suflet. Totul, înainte de difuzarea bonfire-ului final dintre cei doi soți.

Mai mult decât atât, mama Cristinei i-a adus acuzații grave lui Andrei de la Insula Iubirii sezon 8 și l-a amenințat cu tribunalul.

Citește și: Ce mesaj a transmis Cristina Rotaru, după ce Andrei a văzut la bonfire imaginile cu ea și Eric, în ipostaze apropiate

Insula Iubirii sezonul 8. Ce mesaj tranșant a transmis mama Cristinei, înainte de difizarea bonfire-ului final

Articolul continuă după reclamă

„Andrei Rotaru stop, deja ai încălcat orice limita a familiei mele. Gata cu victimizarea, suntem disperați pentru ce scoți pe gură și acuzi soția ta de 10 ani...Ai profitat de iubirea ei pură, mi-ai adus fata în pragul disperării. Daca unul din familia voastră aveți curajul să vă judecați cu mine, vă aștept în cele mai înalte tribunale. Tradători. Și acuzatori fără dovezi”, a scris mama Cristinei pe contul ei de Facebook.

Aceasta ce a distribuit o serie de imagini cu Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8 în care bărbatul vorbea despre fata acuzând-o pentru ipostazele în care a apărut alături de Eric.

Mama Cristinei, alături de care cei doi au locuit timp de 10 ani îl acuză pe ginerele ei că o manipulează pe concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8.

„Stop manipulării de juramintelor false și amenințărilor de orice natură emoțională sau nu ,nimeni și nimic. Nimic nu mă împiedică să lupt pentu adevărul din interiorul familiei și ce mi se pune la dispoziție prin TV”, a mai adăugat femeia în comentarii.

În plus, acesata a ținut să specifice că postarea ei vine după ce familia lui Andrei a amenințat-o că o dă în judecată pentru postările sale la adresa soțului Cristinei.

„Aceasta postare este in urma amenințării cu darea în judecată de familia Rotaru. Oameni frumoși la suflet, este adevăr și nu regie”, a concluzionat ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Eric și Cristina, atingeri interzise sub pătură. Ce s-a întâmplat, de fapt

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Partenerii au avut la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage concurenţii după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind ultimele episoade ale sezonului, luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

Insula Iubirii sezon 8. Ce se întâmplă cu relația Simonei și a lui Claudiu după ce au văzut totul la TV: „Am nevoie de l... Ar mai participa ispita Anamaria Vaida la Insula Iubirii. Roșcata sexy este pentru a doua oară în rolul de ispită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x