Căutare Live

Insula Iubirii sezonul 6. Radu Vâlcan a apărut în toiul nopții la vila băieților și a cerut să discute cu Bogdan. Ce i-a propus

Radu Vâlcan a mers pe insula băieților pentru a vorbi cu Bogdan și pentru a-i propune un lucru. Cum a reacționat și ce a decis.

Insula Iubirii sezonul 6. Radu Vâlcan a apărut în toiul nopții la vila băieților și a cerut să discute cu Bogdan. Ce i-a propus

Antena 1

Radu Vâlcan a mers pe insula băieților pentru a vorbi cu Bogdan Atinge și i-a propus o provocare care poate fi oferită doar o dată pe sezon. Ce s-a întâmplat.

Radu Vâlcan a venit pe insula băieților pentru a-i propune ceva lui Bogdan. Ce s-a întâmplat

Iată ce i-a propus lui Bogdan Radu Vâlcan:

„Am venit să vorbesc puțin cu Bogdan”, le spune Radu Vâlcan.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cu ce ispite aleg fetele și băieții să meargă la întâlnire. Ce veste le dă Radu Vâlcan concurenților

„Nu sunt în largul meu deoarece situația nu mă face să mă simt foarte bine. Este mai greu decât mi-am imaginat”, spune Bogdan.

„Există o șansă unică pe care insula o poate oferi unui singur concurent. Este o regulă care se poate aplica o singură dată în sezon, iar această șansă îți este oferită ție. Să participi la o ceremonie cu totul specială, cu Celia. Dar acceptul tău vine cu o decizie greu de luat. Dacă accepți această provocare, mergem să o întrebăm pe Celia, dar răspunsul îl afli la ceremonie. Dacă vine Celia, plecați împreună. Dacă nu vine, stați amândoi pe insulă. Dacă accepți provocarea, niciunul dintre colegii tăi nu mai pot profita de șansă”, îi explică Radu Vâlcan.

„Da, accept”, spune Bogdan.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Rei a vorbit despre relația cu Lavinia. Ce l-a făcut să dea atât de multe din casă

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. A avut loc primul sărut de pe insula băieților. Ce s-a întâmplat... Situaţie fără precedent la Insula Iubirii, aseară, la Antena 1: „Am luat decizia să plecăm!”...
Ultimele știri
Top Văzute
x