Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Teodora nu a mai putut ascunde ce simte cu adevărat. Ce a dezvăluit: „Nu știu cât o să meargă”

Teodora Marcu a ajuns pe insula fetelor după ceremonia focului și a vorbit cu ispitele masculine despre soțul ei, Alex. Ulterior ea i-a mai făcut niște dezvăluiri Laviniei.

colaj foto cu teodora și ispitele masculine de la insula iubirii sezonul 6 Galerie
Teodora nu a mai putut ascunde ce simte cu adevărat. Ce a dezvăluit: „Nu știu cât o să meargă”

Teodora se confesează ispitelor masculine, spunându-le că soțul ei, Alex, nu ar fi atât de deschis cu ispitele încât să îl poată cunoaște cu adevărat.

Teodora a vorbit cu ispitele masculine despre Alex. Iată ce i-a dezvăluit Laviniei

Teodora a avut câte ceva de spus despre comportamentul lui Alex de pe Insula băieților:

„Iubitul meu a zis că toți poartă măști. Numai de mine și de el nu a zis nimic. Nu voi, ispitele, cuplurile. El nu-mi dă voie să-l cunosc. El dacă se îndrăgostește de cineva acolo, el nu o să-mi spună și eu nu o să știu niciodată. El îl iubesc, îl respect, dar lucrurile astea nu sunt normale. Tu nu mai ești omul pe care eu îl am acasă. Și l-am avut acasă, mă deranjează foarte tare, deși nu mă așteptam să mă deranjeze așa de tare. A început să mă deranjeze din ce în ce mai mult. Mă simt foarte confuză, din primele zile mi-am dat seamă că nu ne înțelegem la fel de mine. Eu pentru el am renunțat la mine. Uită de multe ori. Nu e prima dată când am simțit că m-am grăbit cu acea căsnicie. Și cred că în relația asta am fost influențată și de ai mei. Ai mei nu țin cu mine, țin cu Alex și uneori mă doare chestia asta. Am văzut ceva mai mult într-un băiat de aici”, spune Teodora.

„Cine e? Ali?”, o întreabă Lavinia în baie.

„Nu știu, nu-mi dau seama ce simt, nu vreau să iau o decizie, dar nu știu dacă o să meargă”, explică ea.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6. Sebastian a vorbit despre planurile de-a deveni tată! Ce detalii au ieșit la iveală... Insula Iubirii sezonul 6. Florin a intrat în dormitor și a dormit în pat cu Lavinia și Teodora. Ce s-a întâmplat în timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x