Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce a făcut Răzvan Kovacs la o zi de la nașterea fiicei sale. Gestul la care puțini se așteptau

Răzvan Kovacs a apelat la un gest neașteptat la doar o zi de la nașterea fiicei sale. Fostul concurent de la Insula Iubirii sezonul 7 le-a arătat fanilor din mediul online surpriză pe care i-a făcut-o soției sale, Ema Oprișan.

Colaj cu Răzvan Kovacs și Ema Oprișan în ipostaze diferite la Insula Iubirii sezonul 7 Galerie
Răzvan Kovacs a apelat la un gest neașteptat la doar o zi de la nașterea fiicei sale | Antena 1

Răzvan Kovacs și Ema Oprișan au devenit părinți marți, 19 septembrie 2023, după o perioadă lungă în care au ținut ascundă sarcina. Fanii Insula Iubirii au aflat marea veste în ultima ediție a reality show-ului de pe Antena 1.

De când au făcut anunțul important din viața lor pe micile ecrane ale televizoarelor, foștii concurenți ai sezonului 7 Insula Iubirii au început să publice mai multe postări despre faptul că urmează să își strângă în brațe fetița.

În urmă cu puțin timp, Ema Oprișan a împărtășit cu fanii de pe contul de Instagram faptul că a născut cel de-al doilea copil al său. Aceasta mai are un băiețel din fosta relație cu care Răzvan Kovacs are o legătură foarte strânsă.

Citește și: Romeo Vasiloni, mesaj neașteptat pentru Răzvan Kovacs: „O să ai de-a face cu mine!”. Ce a spus despre „bătaia” cu soțul Emei

La scurt timp de la venirea pe lume a fiicei lor, fostul concurent al reality show-ului a apelat la un gest uluitor. Nimeni nu se aștepta ca bărbatul să facă asta, după ipostazele în care a fost surprins în Thailanda.

Ce a făcut Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii sezonul 7, după ce Ema Oprișan a născut o fetiță

Pentru că își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai importante momente din viața lui, Răzvan Kovacs nu a ezitat să le arate acestora surpriza pe care a pregătit-o pentru soția lui. La doar o zi de la nașterea fetiței lui, bărbatul și-a făcut un tatuaj cu numele ei.

Mai mult, fost concurent din sezonul 7 Insula Iubirii și-a desenat pe braț data în care a venit pe lume micuța lui, dar și alte detalii precum: ora, greutatea și înălțimea.

De asemenea, ca gest de iubire pentru femeia care i-a dăruit un copil, Răzvan Kovacs și-a tatuat numele Emei Oprișan pe mână. Fosta concurentă din sezonul 7 Insula Iubirii a fost surprinsă când a văzut ce a făcut partenerul său pentru ea.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Cum se înțeleg Daria Cuflic și Ema Oprișan, după experiența din Thailanda. Ce a spus ispita

„Iubirile mele!”, a scris tânăra în dreptul imaginii cu desenul.

Motivul pentru care Răzvan Kovacs și Ema Oprișan au plecat separați din Thailanda în sezonul 7 Insula Iubirii

Răzvan Kovacs și Ema Oprișan au participat în sezonul 7 Insula Iubirii pentru a-și testa relația. Mai mult, concurenta și-a dorit să afla dacă partenerul său este loial, având în vedere situațiile de infidelitate din trecut.

Nu a durat mult până când atenția bărbatului a fost acaparată de Daria Cuflic, ispita feminină care l-a făcut pe partenerul Emei Oprișan să cadă în ispită. De-a lungul emisiunii, Răzvan Kovacs și focoasa blondină au fost filmați în ipostaze tandre în Thailanda.

Imaginile cu iubitul său de pe insulă au făcut-o pe fosta concurentă să ia o decizie radicală. Aceasta a pus punct relației cu Răzvan Kovacs, preferând să plece acasă separați.

Totul a luat o întorsătură neașteptată odată cu revenirea în România. Ema Oprișan i-a mai acordat o șansă iubitului său, iar lucrurile au funcționat mai bine ca niciodată între ei. În plus, cei doi au făcut cununia civilă și au devenit părinți între timp.

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce nume au ales Răzvan Kovacs și Ema Oprișan pentru fiica lor. Are o semnificație aparte... Ana Maria Măriuță și Marius Budin de la Insula Iubirii, sezonul 7 se pregătesc de nuntă. Ce cuplu neașteptat și-ar dori ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x