Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Ce relație există acum între Bianca și Marius. Tânăra a răspuns întrebărilor: "Pentru content..."

Relația dintre Bianca Giurcă și Marius Moise a fost una ce a creat numeroase controverse în sezonul 7 Insula Iubirii. În vreme ce partenerul alături de care a venit să treacă testul suprem alegea brațele altei femei, Bianca se arăta dispusă să îl ierte chiar și la finalul testului. Mai târziu s-au despărțit, dar acum a ales să vorbească din nou despre statusul relației cu Marius Moise.

colaj foto cu bianca giurca si marius moise la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Bianca Giurcă a decis să răspundă fanilor la întrebarea dacă mai este sau nu într-o relație cu Marius Moise. | Antena 1

Bianca Giurcă și Marius Moise au trecut prin cel mai greu test al iubirii, la final alegând căi separate, însă nu a fost atât de ușor să se separe, de aceea au continuat să dea o șansă relației lor, însă fără izbândă.

Decizia separării a dus-o pe Bianca Giurcă la București, acolo unde a început o nouă viață, dar nu a fost atât de ușor pe cât părea, pentru că obișnuința față de cel alături de care a trăit o lungă poveste de iubire a fost mare, suferința a devenit din ce în ce mai grăitoare.

Timpul și-a spus cuvântul, rănile s-au vindecat treptat în urma despărțirii și fiecare și-a adus lumină în viață așa cum a știut. Recent, însă, Bianca Giurcă, tot mai activă pe rețelele de socializare, a reintrat în contact cu fanii săi prin intermediul secțiunii de întrebări de pe InstaStory.

Citește și: De ce refuză Bianca Giurcă să-și mai viziteze mama. Are legătură cu Marius și a vorbit cu sinceritate despre acest lucru

Ce spune Bianca Giurcă acum despre relația cu Marius Moise. Fanii însă sunt curioși dacă cei doi s-a despărțit cu adevărat sau dacă se mai întâlnesc

Bianca Giurcă a decis să răspundă curiozităților comunității sale și nu s-a așteptat să primească în continuare numeroase întrebări despre relația pe care o are cu Marius Moise. Fanii au fost curioși să afle dacă tânăra s-a împăcat cu bărbatul care, în fața camerelor, a rănit-o cel mai mult.

Imediat ce a făcut postarea au apărut și primele întrebări despre Marius. Un urmăritor a întrebat: “Mai ești cu Marius?”

Răspunsul ei a pus însă pe gânduri comunitatea: “Da, ne-am despărțit cum 4 luni, dar pentru că aveți o obsesie pentru el sau pentru xulescu, e posibil din când în când să mă mai văd cu el, dar e doar pentru content :)))))”

Ulterior a mai apărut o întrebare pe același subiect: “Te-ai împăcat cu Marius? Sau sunteți în tatonări? Pură curiozitate”. Bianca a fost de această dată categorică: “NUUUU”.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce job avea înainte Bianca Giurcă. Tânăra spune că a făcut “școala de prințese”

Marius Moise și iubita lui, Bianca Giurcă, au venit la Insula Iubirii sezonul 7 pentru a-și testa relația și pentru a descoperi dacă sunt sau nu făcuți unul pentru celălalt, iar finalul a fost marcat de împăcări și despărțiri repetate.

Deși s-au așternut peste povestea lor de iubire peste 8 luni, timp în care relația lor a luat-o de la capăt și s-a încheiat marcată fiind de reproșurile a ceea ce au făcut în emisiune, Bianca spune că nu s-a vindecat complet de rănile provocate de separarea de Marius, dar este pregătită să își ia viața de la capăt motiv pentru care s-a mutat la București. În vreme ce Bianca Giurcă a mărturisit că i-ar fi iertat orice lui Marius, bărbatul nu a putut trece peste apropierea dintre tânără și Alin.

Citește și: Ce a făcut Bianca Giurcă cu scoica, micul cadou de la Alin când a ajuns acasă de la Insula Iubirii. A fost un măr al discordiei

Cum i-a ales Ema de la Insula Iubirii numele fetiței sale. Fosta concurentă a avut o poveste inedită cu privire la acest... Insula Iubirii, sezonul 7. Bianca a răspuns la întrebarea dacă Alin se dădea cu gloss pe buze. Fanii emisiunii au fost c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x