Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Ipostaza emoționantă în care a fost pozată Claudia Florescu la cununia Emei Oprișan cu Răzvan Kovacs

Claudia Florescu, concurenta din sezonul 7 Insula Iubirii, s-a lăsat pozată într-o ipostază emoționantă la cununia colegilor săi de emisiune, Ema Oprișan și Răzvan Kovacs.

Colaj cu Ema Oprișan și Claudia Florescu în ipostaze diferite la Insula Iubirii, sezonul 7, alături de ispitele masculine Galerie
Claudia Florescu, concurenta din sezonul 7 Insula Iubirii, s-a lăsat pozată într-o ipostază emoționantă la cununia colegilor săi de emisiune, Ema Oprișan și Răzvan Kovacs | Antena 1

Claudia Florescu și Ema Oprișan au legat o strânsă relație de prietenie în sezonul 7 Insula Iubirii. Cele două s-au înțeles foarte bine în emisiune, unde au vorbit des despre partenerii alături de care au venit în Thailanda.

Deși au avut parte și de un mic conflict în ultima săptămână pe insulă, acestea nu au renunțat la prietenia lor. Mai mult, Claudia Florescu și Ema Oprișan au continuat să vorbească și să se întâlnească după ce au ajuns în România.

Citește și: Ispita Romeo Vasiloni și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței. Cum arată buzele acestuia după ce a mers la medic

De asemenea, fosta iubită a lui Bogdan Cîrlan a fost invitată la cununia civilă a prieteni sale cu Răzvan Kovacs. Bruneta a îmbrăcat o rochie neagră și mulată care i-a scos în evidență talia de invidiat, bustul generos și picioarele subțiri.

Cum a fost pozată Claudia Florescu de la Insula Iubirii sezonul 7 la cununia Emei Oprișan cu Răzvan Kovacs

Ema Oprișan a trecut prin momente dificile în sezonul 7 Insula Iubirii, după ce și-a văzut iubitul în ipostaze tandre alături de ispita Daria Cuflic. La ultima ceremonie a focului, cei doi au luat decizia să se despartă. Odată ajunși în țară, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru amândoi.

Concurenții s-au decis să își mai ofere o șansă. În cele 6 luni de la Finala reality show-ului viața lor s-a schimbat complet. Tânăra a rămas însărcinată și s-a cununat civil cu bărbatul pe care îl iubește nebunește, așa cum susținea în emisiune.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Replica lui Marius Moise când a văzut că Bianca Giurcă a plâns din cauza lui. La ce gest a apelat

Cununia civilă a fost discretă. La eveniment au participat persoanele apropiate ale cuplului, dar și foști concurenți de la Insula Iubirii.

Claudia Florescu a fost prezentă în cea mai importantă zi din viața prietenei sale. Fosta iubită a lui Bogdan Cîrlan a decis să-i fie aproape Emei Oprișan atunci când spune „DA” în fața ofițerului de stare civilă.

Pozele de la eveniment au fost nelipsite din mediul online, după difuzarea Finalei sezonului 7 Insula Iubirii. De curând, soția lui Răzvan Kovacs a publicat o imagine emoționantă alături de Claudia Florescu.

Superba brunetă a fost pozată în timp ce pupa burta de graviduță a prietenei sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Iubire”, a scris Ema Oprișan în dreptul pozei.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

După 21 de zile petrecute în Thailanda alături de ispite, cuplurile au avut parte de un ultim bonfire cu Radu Vâlcan și concurenții au decis cum vor părăsi insula: singuri, împreună sau cu un alt partener.

Insula Iubirii sezonul 7 poate fi urmărită integral pe AntenaPLAY! Tot AICI poți descoperi și Interviuri exclusive cu concurenții și ispitele. Ele vor fi disponibile după Finala reality show-ului, care a avut loc pe 27 august 2023.

Oana Monea, prima imagine cu chipul iubitului său. Cum arată cel care a cucerit-o pe ispita de la Insula Iubirii sezonul... De ce a ”cedat” Ema și i-a mai dat o șansă lui Răzvan, deși își făcuse bagajul și plecase din Timișoara. Ce gest a făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x